Tα δημοσιευμένα άρθρα εκφράζουν τις προσωπικές θέσεις και αντιλήψεις των συντακτών τους και δεν αποτελούν την επίσημη θέση του παρόντος Ιστολογίου.
Δημοσιεύματα με απρεπείς λέξεις ή εκφράσεις δεν δημοσιεύονται και ανάλογα σχόλια διαγράφονται χωρίς την παραμικρή πρόθεση λογοκρισίας.



Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019

ΥΓΕΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΚΡΙΣΗ ΑΛΥΣΙΔΑ

Χώρα του… «ΠΟΤΕ», έτος 2019, λίγες μέρες από τον ερχομό του, ΑΛΛΑ….. ΚΑΙ τη νέα χρονιά, η κατάσταση στην υγεία αυτής της χώρας είναι μια από τα... ίδια (που λένε και οι ιθαγενείς της οι παλιοί, γιατί οι νεότεροι, ούτε λένε, αλλά ούτε και που κάνουν κάτι).



Η ΠΟΛΥΠΑΘΗ υγεία αυτής της χώρας, θα μπορούσε να εμπνεύσει ΟΛΟΥΣ τους γνωστούς και άγνωστους παραμυθάδες για να γράψουν το παραμύθι της, ο καθένας από τη δική του πλευρά, μόνο που, σίγουρα, ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα έβαζε το γνωστό «και έζησαν αυτοί καλά» γιατί στην περίπτωση της «ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΟΤΕ» δυστυχώς, κόσμος πεθαίνει.

Κατά καιρούς στη χώρα αυτή, βγαίνουν στο φως (μάλλον στο… ημίφως) διάφορα «σκάνδαλα» που αφορούν την υγεία, σκάνδαλα που αφορούν «φαγοπότι» στα κονδύλια και τους υγειονομικούς εξοπλισμούς, στα φάρμακα, κλπ, σκάνδαλα, που μεταφράζονται σε «μαύρες τρύπες» της οικονομίας της ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ ΠΟΤΕ.

Ναι, σαν «χώρα», έχει ΚΑΙ οικονομία….

Και επειδή οι κυβερνήσεις της χώρας αυτής πρέπει να βγάλουν τη χασούρα την οικονομική, εφαρμόζουν τη γνωστή, και «αλάνθαστη» συνταγή των περικοπών!

ΚΟΒΟΥΝ από παντού…

ΚΟΒΟΥΝ από μισθούς….

ΚΟΒΟΥΝ από τις συντάξεις….

ΚΟΒΟΥΝ από την ΥΓΕΙΑ…..

ΚΟΒΟΥΝ χωρίς σταμάτημα, γιατί κάποιοι τα «έφαγαν», και τώρα θα την πληρώσουν οι «άλλοι», που όχι μόνο ΔΕΝ έφαγαν, αλλά έκαναν το λάθος να νοσήσουν στην χώρα αυτή.

Και το κακό είναι, πως οι «άλλοι», τις περικοπές τις πληρώνουν ακόμα και με την ίδια τη ζωή τους.

Το επιχείρημα για τις περικοπές, είναι η ΚΡΙΣΗ την οποία αντιμετωπίζει η χώρα…. Είναι η… κακοδιαχείριση, είναι οι ΕΝΤΟΛΕΣ που έδωσαν τα ξένα «αφεντικά» της χώρας, τις οποίες οι ντόπιοι υπηρέτες τους έσπευσαν να εφαρμόσουν αδιαφορώντας για την τύχη των ιθαγενών.

Μια «αλυσίδα» που πέρασε στο λαιμό ΟΛΩΝ και σφίγγει και τη νέα χρονιά στη ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΟΤΕ, μια χώρα τόσο μακριά, αλλά και τόσο κοντά στη δική μας.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Βασίλης Τσούγκαρης

tsougarisgnomi@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: