Tα δημοσιευμένα άρθρα εκφράζουν τις προσωπικές θέσεις και αντιλήψεις των συντακτών τους και δεν αποτελούν την επίσημη θέση του παρόντος Ιστολογίου.
Δημοσιεύματα με απρεπείς λέξεις ή εκφράσεις δεν δημοσιεύονται και ανάλογα σχόλια διαγράφονται χωρίς την παραμικρή πρόθεση λογοκρισίας.



Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

Σ.Μ.Α.Ε.Θ. Δώσε το παρών σου στην κινητοποίηση Τέταρτη 28 Μάρτη , στις 6.30μμ στην Πλατεία Βαρδαρίου


Συναδέλφισσα, Συνάδελφε,
Στις 26-28 Μάρτη η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ διοργανώνει στην πόλη μας το αναπτυξιακό συνέδριο Κεντρικής Μακεδονίας...

Ακόμη μια φιέστα με προσκαλεσμένους τους ευνοούμενους αυτής της πολιτικής, τους μεγαλοεπιχειρηματίες που παίρνουν ζεστό χρήμα μέσω φοροαπαλλαγών και φοροελαφρύνσεων.

Ακόμη μια φορά θα ακουστούν μεγάλα λόγια και υποσχέσεις , θα θελήσουν να σπείρουν αυταπάτες ότι κάποιο ψίχουλο θα πάρουμε και εμείς οι μικροί και αυτοαπασχολούμενοι έμποροι από την περιβόητη δίκαιη ανάπτυξη.

Την ώρα που μας οδηγούν στον Καιάδα, θερίζοντας όλα μας τα κεκτημένα και το δικαίωμα για μια ανθρώπινη ζωή για μας και τις οικογένειές μας, την ώρα που βγάζουν στο σφυρί όλο μας το βιός ,έχουν το θράσος να μας λένε παραμύθια της Χαλιμάς.

Η ανάπτυξη και το φαγοπότι είναι για τους λίγους,

για εμάς φοροληστεία, ανεργία, φτώχεια.

Το έχουμε εμπεδώσει ότι στην ατζέντα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ και όλων των κομμάτων που ψηφίζουν μνημόνια , δεν υπάρχουν μέτρα υπέρ μας.

Μη μένεις απαθείς. Έλα να διεκδικήσουμε :

§ Καμιά κατάσχεση, κανένας πλειστηριασμός στην πρώτη κατοικία, την επαγγελματική στέγη, τα εργαλεία και τα μέσα εργασίας από δάνεια που βρίσκονται στο κόκκινο. Κατάργηση των κατασχέσεων και των πλειστηριασμών για χρέη στον ΟΑΕΕ.

§ Επαναφορά του αφορολόγητου για τους αυτοαπασχολούμενους

§ Ακατάσχετος τραπεζικός λογαριασμός που να καλύπτει τις απαραίτητες λειτουργίες κάθε μικροεπιχείρησης.

§ Τη δυνατότητα ένταξης όλων των αυτοαπασχολούμενων χωρίς προϋποθέσεις και αποκλεισμούς στη ρύθμιση των 120 δόσεων για χρέη. Τη δυνατότητα ένταξης όλων των συναδέλφων που αναγκάστηκαν να κλείσουν με χρέη τα προηγούμενα χρόνια χωρίς να χρειάζεται επανέναρξη.



Δώσε το παρών σου στην κινητοποίηση

Τέταρτη 28 Μάρτη , στις 6.30μμ στην Πλατεία Βαρδαρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: