Tα δημοσιευμένα άρθρα εκφράζουν τις προσωπικές θέσεις και αντιλήψεις των συντακτών τους και δεν αποτελούν την επίσημη θέση του παρόντος Ιστολογίου.
Δημοσιεύματα με απρεπείς λέξεις ή εκφράσεις δεν δημοσιεύονται και ανάλογα σχόλια διαγράφονται χωρίς την παραμικρή πρόθεση λογοκρισίας.



Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Το seleo.gr αγνόησε την πορεία του ΠΑΜΕ στο κέντρο της Θεσ/νικης!

Καταγγελία!

Το... σαλονικιώτικο ειδησεογραφικό πόρταλ seleo.gr αγνόησε παντελώς, σήμερα 7/4/2017, τη μεγάλη συγκέντρωση και πορεία του ΠΑΜΕ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ενώ κανονικά ένα τέτοιο γεγονός, που αφορά όλες τις κοινωνικές ομάδες μιάς και συνδέεται με...
τις λαϊκές διεκδικήσεις, θα έπρεπε να είναι στις πρώτες ειδήσεις ενός τοπικού μέσου, στην σελίδα του seleo.gr δεν υπήρχε! Συγκεκριμένα από τις 6:30 (ώρα έναρξης της συγκέντρωσης στο άγαλμα Βενιζέλου) μέχρι και τις 9:50 (ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές) την αρχική σελίδα του seleo.gr ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ αναφορά στην πορεία του ΠΑΜΕ και των ταξικών συνδικάτων! Αντ' αυτού βλέπουμε "ειδήσεις" που περιλαμβάνουν από Survivor (!!!) μέχρι θέματα άσχετα με την πόλη της Θεσσαλονίκης και τη Μακεδονία ευρύτερα.

Δυστυχώς, η δημοσιογραφική ομάδα του seleo.gr, όπως και άλλων ντόπιων ειδησεογραφικών πόρταλς, δείχνουν πως αντιλαμβάνονται την δημοσιογραφία. Με δύο μέτρα και δύο σταθμά προβάλουν και προωθούν συγκεκριμένους πολιτικούς χώρους, ενώ επιλέγουν να αγνοούν τη δραστηριότητα του εργατικού-λαϊκού μαζικού κινήματος. Αν στη θέση του ΠΑΜΕ ήταν κάποια εκδήλωση του κ.Τζιτζικώστα, του κ.Μπουτάρη ή βουλευτών Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ, να ήσασταν βέβαιοι ότι το seleo.gr θα έτρεχε να την "καλύψει", όπως έχει κάνει στο παρελθόν.

Αυτά, για να ξέρουμε ποιά είναι η τοπική "δημοσιογραφία" της πόλης.

Α.Γ.

1 σχόλιο:

dhmhtrhs είπε...

ακροδεξιοί είναι, μην το ψάχνεις...