Tα δημοσιευμένα άρθρα εκφράζουν τις προσωπικές θέσεις και αντιλήψεις των συντακτών τους και δεν αποτελούν την επίσημη θέση του παρόντος Ιστολογίου.
Δημοσιεύματα με απρεπείς λέξεις ή εκφράσεις δεν δημοσιεύονται και ανάλογα σχόλια διαγράφονται χωρίς την παραμικρή πρόθεση λογοκρισίας.



Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΓΡΙΑ…

Μέρες που είναι, είπα να μη γράψω για τα χάλια μας τα αδιόρθωτα, για τα χειρότερα που ακόμα ΔΕΝ ήρθαν, αλλά πώς να γίνει κάτι τέτοιο όταν οι…. «σωτήρες» μας φέρνουν τις ψυχρολουσίες τη μια πίσω από...
την άλλη.

Πραγματικά, δε ξέρω τι συμβαίνει με τον λαό μας, τι μας έχουν ποτίσει και το μόνο που μας νοιάζει είναι τα τηλεπαιχνίδια, οι τηλεπερσόνες, η κάθε ξεβράκωτη, και όχι το ΣΦΑΓΕΙΟ της χώρας, ΣΦΑΓΕΙΟ σε μισθούς, συντάξεις, σε…..

Για τους πολιτικάντηδες, δε θα μιλήσω, άλλωστε το έχουν αποδείξει πως το μόνο που τους νοιάζει είναι οι καρέκλες τους, και ΤΙΠΟΤΑ άλλο.

Δεν τους νοιάζει αν η χώρα είναι ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ, αν οι ΕΛΛΗΝΕΣ αυτοκτονούν, ΑΝ…..

Το ζόρι τους είναι τα ποσοστά που θα τους δώσει ο «βοιδολαός» (α ρε Στράτο , εσύ τα έλεγες…) στις δημοσκοπήσεις, και όλα τα άλλα, έρχονται σε τελευταία μοίρα.

Η καθημερινότητα ;

Πολιτικές «κοκορομαχίες», δηλώσεις πολιτικών Βρικολάκων, και στο «βάθος», οι απαιτήσεις – ελπίδες τους να τους ΞΑΝΑψηφίσουμε.

ΟΛΟΥΣ εκείνους που μας έφεραν σε αυτό το ΧΑΛΙ, ΟΛΟΥΣ εκείνους που ξεπούλησαν ΕΜΑΣ και τη χώρα, και μη γελιέστε, ότι δεν ξεπούλησαν μέχρι τώρα, θα το δώσουν όσο όσο γιατί ΟΛΑ τα έχουν υπογράψει.

Έχουν υπογράψει την ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΜΑΣ και εμείς δεν παίρνουμε χαμπάρι, γιατί άλλα είναι εκείνα που μας απασχολούν, γιατί τα… «άλλα», είναι πολύ πιο σοβαρά βρε αδελφέ από το χάλι μας, και τους εκβιασμούς των νταβατζηδων της χώρας.

Συζητούσα με φίλους και γνωστούς, άτομα με αναπηρίες και χρόνιες παθήσεις για τα μαρτύρια που περνούν οι ανάπηροι στη χώρα μας, και έσκασε η είδηση για τις αναπηρικές συντάξεις.

Για ρίξτε μια ματιά…..

«Έρχονται μειώσεις 35% στις αναπηρικές συντάξεις

Εως και το 35% φτάνουν οι μειώσεις στις νέες αναπηρικές συντάξεις, που φέρνει η τελευταία εγκύκλιος του υπουργείο Εργασίας που υπεγράφη.



Αυτή επηρεάζει όσους υπέβαλαν αίτηση συνταξιοδότησης μετά τις 13 Μαΐου του 2016, σύμφωνα με την «Καθημερινή».

Τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με την εφημερίδα, θα διευκρινιστεί αν η απόφαση για περικοπές των ήδη καταβαλλόμενων κύριων συντάξεων, στο πλαίσιο της συμφωνίας με τους δανειστές, θα αγγίξει και τις προσωπικές διαφορές στις αναπηρικές συντάξεις.»

ΠΗΓΗ: aftodioikisi.gr

Τώρα θα πουν κάποιοι, πως «ΟΛΕΣ οι συντάξεις έχουν μειωθεί, η θα μειωθούν και άλλο, γιατί να τους απασχολήσουν οι αναπηρικές».

Απλά τα πράγματα Συνέλληνες…..

Στις πλάτες των Χρόνια Πασχόντων και των Αναπήρων, παίζονται τα πιο ΒΡΩΜΙΚΑ παιχνίδια από το «κράτος πρόνοιας», το οποίο «κράτος» ( για να μην ξεχνιόμαστε) μάλιστα, κάνει και … «θαύματα» θεραπεύοντας τις όποιες αναπηρίες και χρόνιες παθήσεις.
ΠΩΣ;

Μα το έχουμε πει πολλές φορές.

Τα «θαύματα» ξεκινούν μέσω «εγκυκλίων» και πραγματοποιούνται από τις διάφορες «Επιτροπές Εξόντωσης» αναπήρων, τα γνωστά ΚΕΠΑ.

ΕΥΤΥΧΩΣ, ΟΧΙ παντού, ΕΥΤΥΧΩΣ που στα περισσότερα υπάρχουν ακόμα ΑΝΘΡΩΠΟΙ, που ΤΙΜΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΤΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ «ΚΡΑΤΟΣ» ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ.

Βέβαια, ΟΛΑ αυτά, ωχριούν μπροστά στα άλλα «σοβαρά θέματα» με τα οποία ασχολείται στην καθημερινότητα του ο Νεοέλληνας, ο οποίος θα δει ξαφνικά μπροστά του τον ΓΚΡΕΜΟ, άλλα θα είναι πολύ αργά για να σταματήσει την πορεία του προς τα εκεί.

ΘΑ πέσει, και οι «εθνοσωτήρες» θα του την πουν και από πάνω, και θα έχουν και δίκιο εδώ που τα λέμε….

Βλέπετε, οι παροιμίες προειδοποιούν, αλλά εμείς, είμαστε αλλού. Το είπαμε.

ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΝΕΤΑΙ, ΚΑΙ Η ΓΡΙΑ (εμείς δηλαδή στην παρούσα) ΤΟ ΛΟΥΖΕΙ…..



Βασίλης Τσούγκαρης

tsougarisgnomi@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: