Tα δημοσιευμένα άρθρα εκφράζουν τις προσωπικές θέσεις και αντιλήψεις των συντακτών τους και δεν αποτελούν την επίσημη θέση του παρόντος Ιστολογίου.
Δημοσιεύματα με απρεπείς λέξεις ή εκφράσεις δεν δημοσιεύονται και ανάλογα σχόλια διαγράφονται χωρίς την παραμικρή πρόθεση λογοκρισίας.



Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΔΙΑ...

Είναι και κάποια καλά παιδιά, που από την καλοσύνη την πολλή, στέρεψαν πια. Τι μαρούλια χάρισαν, τι γριούλες στο απέναντι πεζοδρόμιο πέρασαν, τι... γραφειοκρατία υπέρ πολιτών ξεπέρασαν.

Και κάπως έτσι, σε μια κοινωνία αγγελικά φτιαγμένη, καθιερώθηκαν, έγιναν πολιτικό 'must'. Την είδαν τιμωροί, αντισυστημικοί, επαναστάτες και φυσικά στην Ελλάδα είσαι πάντοτε ό,τι δηλώσεις. Αγωνίζονται τα παιδιά για το δίκιο, τη δικαιοσύνη, την αγάπη και την εξάλειψη των κοινωνικών ανισοτήτων.

Δεν τους ενοχλεί καθόλου αν έχεις διαφορετικό χρώμα δέρματος, αν πιστεύεις σε διαφορετικό Θεό, αν είσαι μετανάστης, πρόσφυγας ή αιτών άσυλο. Βοηθούν αδιακρίτως. Χωρίς ανταλλάγματα. Και με συνέπεια φυσικά. Κι όλο το σύστημα έχει πέσει πάνω τους, διότι ως γνωστόν, τα παιδιά πολεμούν συμφέροντα.

Φιλάνθρωποι, συναισθηματικοί, αξιαγάπητοι λεχρίτες, δολοφόνοι, χέστες και ύπουλοι...

salonikara blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια: