Tα δημοσιευμένα άρθρα εκφράζουν τις προσωπικές θέσεις και αντιλήψεις των συντακτών τους και δεν αποτελούν την επίσημη θέση του παρόντος Ιστολογίου.
Δημοσιεύματα με απρεπείς λέξεις ή εκφράσεις δεν δημοσιεύονται και ανάλογα σχόλια διαγράφονται χωρίς την παραμικρή πρόθεση λογοκρισίας.



Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

ΤΟ ΤΥΡΙ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗ ΦΑΚΑ ΟΧΙ

Εδώ είμαστε αδέλφια, οι «λυπητερές» ηρθαν, η …. Κυβέρνηση περιμένει να εισπράξει, να βάλει...
«ζεστό χρήμα» στα ταμεία του «κράτους» (τίνος κράτους άραγε;), και όπως ΠΑΝΤΑ, η αφαίμαξη γίνεται σε συνταξιούχους, μισθωτούς, ακόμα και ανέργους. Τα «μεγάλα κεφάλια», τα μεγάλα ΛΑΜΟΓΙΑ ΞΑΝΑ την βγάζουν καθαρή, αυτοί βλέπετε, ΔΕΝ χρωστούν στο «κράτος».
ΔΕΝ έχουν να δίνουν, παρά μόνο να παίρνουν, και παίρνουν πολλά, συνέχεια. Γι αυτούς ΟΛΟΥΣ, δεν υπάρχει κρίση, και με την «προοδευτική κυβέρνηση» που υποτίθεται ότι έχουμε, τους ανοίγονται «νέοι ορίζοντες κονομησιάς». Υπογράφουν λοιπόν οι κυβερνώντες μνημόνια, οι τέως και οι νυν, συναγωνίζονται (το είδαμε ΚΑΙ αυτό) για το ΠΟΙΟΣ υπέγραψε το καλύτερο (ήμαρτον Κύριε), και εμείς τα «ΖΑ», ψάχνουμε τις άδειες τσέπες μας για να πληρώσουμε ΟΛΑ τα χαράτσια, πάσης μορφής, παλιά και νέα που μας βάζουν. Πάνε φυσικά περίπατο ΟΛΑ τα ΔΕΝ που είχαν εξαγγείλει, (όχι που δεν θα πηγαίνανε), και μπήκε πλέον ένας από τους πιο ΕΦΙΑΛΤΙΚΟΥΣ χειμώνες στη χώρα.
Η… «κυβέρνηση», και οι Ευρωπαίοι, βαλθηκαν να μας ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ, βάζοντας σαν στόχους από πρώτη κατοικία, μέχρι και τις ζωες μας (εξελίξεις στην υγεία τα φάρμακα κλπ), μας παίρνουν άλλωστε και τα «μέτρα» με τα μέτρα που ψηφίζουν, και ποντάρουν (κούνια που τους κούναγε) στον «ύπνο» μας των τελευταίων χρόνων, που χάρη σε αυτόν ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ σε βάρος μας. Έκλεισαν λέει οι εφορίες…. Μα δεν υπάρχει λόγος να είναι ανοιχτές.. Εδώ ακόμα και οι εφοριακοί έχασαν τη μπάλα, δεν ξέρουν τι ισχύει και τι όχι, από πότε εως πότε, με τα τόσα που προσθέτουν κάθε λίγο και λιγάκι. Η «δουλειά του κράτους», γίνεται πιο εύκολα μέσα από τους υπολογιστές, αλλάζουν σε μια στιγμή και εφαρμόζουν ότι τους κάνει κέφι, φέρνοντας μας προ τετελεσμένων, τα οποία στην πλειοψηφια τους, είναι ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ.
Ο ΛΑΟΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ, ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΤΟΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΑΟΛΟΣΤΕΙΛΕΙ…
Αυτό είναι που φοβούνται, η ΑΦΥΠΝΙΣΗ μας και η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ μας. Όχι απλά φοβούνται, ΤΡΕΜΟΥΝ.
Καλό το «τυράκι του ύπνου», αλλά από πίσω του κρύβεται η ΦΑΚΑ του ξεσηκωμού μας, που δυστυχώς για αυτούς είναι προ των πυλών!
Ακούσαμε, αλλά και διαβάσαμε κάποιες δηλώσεις από αδελφό υπουργού της «κυβέρνησης». Ας τις θυμηθούν όσοι τις άκουσαν, και ας τις διαβάσουν όσοι δεν τις πήραν χαμπάρι…
«Βγάλτε τις Καραμπίνες αν έρθουν να σας πάρουν τα σπίτια…(όταν τα έλεγαν κάποιοι άλλοι τους πήραν στο κυνήγι...τώρα που τα λένε στελέχη του ίδιου του ΣΥΡΙΖΑ δεν τρέχει τίποτα...έστω, άς τα λένε τουλάχιστον αυτοί μπας και γίνει συνείδηση επιτέλους το "τι μας/τους έρχεται" έτσι και συνεχίσουν να τραβάνε το σκοινί κάποιοι...)
Απίστευτη δήλωση αδερφού υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ:
Είναι αδελφός κορυφαίου υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ και διακεκριμένος δικηγόρος…
Eίναι o Δημήτρης Φίλης, αδελφός του υπουργού Παιδείας, Έρευνας και θρησκευμάτων Νίκου Φίλη, ο οποίος σε εκπομπή της τηλεόρασης του «αρτ» προέτρεψε τους Έλληνες να βγάλουν τις καραμπίνες αν έρθουν να τους πάρουν τα σπίτια.

Απίστευτο κι όμως αληθινό… Μέχρι και οι συγγενείς υπουργών έχουν απηυδήσει με τα καμώματα του ΣΥΡΙΖΑ και την αντιλαϊκή της πολιτική!»
ΠΗΓΗ: makeleio.gr
Ένας παππούς είπε πως «έτσι που το πάνε θα βγουν τα όπλα, θα χυθεί αίμα να το δείτε», και αυτό ΠΡΙΝ το τρίτο μνημόνιο, ΠΡΙΝ το νέο ΣΦΑΓΕΙΟ σε μισθούς και συντάξεις…
«Κύριοι» πολιτικάντηδες, ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΦΑΚΑ, και δε σας σώνει τίποτα και κανείς.
ΕΜΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
ΕΣΕΙΣ, ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
Θα επανέλθω… Έχουμε και άλλα πολλά.

Βασίλης Τσούγκαρης

Δεν υπάρχουν σχόλια: