Tα δημοσιευμένα άρθρα εκφράζουν τις προσωπικές θέσεις και αντιλήψεις των συντακτών τους και δεν αποτελούν την επίσημη θέση του παρόντος Ιστολογίου.
Δημοσιεύματα με απρεπείς λέξεις ή εκφράσεις δεν δημοσιεύονται και ανάλογα σχόλια διαγράφονται χωρίς την παραμικρή πρόθεση λογοκρισίας.Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2015

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων 19/10/2015

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «Πακέτο 2 με πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας»
Η εφημερίδα γράφει ότι: «οι δανειολήπτες που έως τις 15 Δεκεμβρίου θα έχουν αφήσει...
δάνειο απλήρωτο για πάνω από 30 μέρες θα πρέπει να το ρυθμίσουν με την τράπεζα σε διάστημα ενός μηνός, αλλιώς μπορεί να δουν το σπίτι τους να βγαίνει στο σφυρί!».


ΕΘΝΟΣ
: «Παρακράτηση εισφορών από τον τζίρο!»
Η εφημερίδα σημειώνει: «νέο μηχανισμό είσπραξης των ασφαλιστικών εισφορών, το τελικό ύψος των οποίων θα συνδεθεί με το εισόδημα, εξετάζει το υπουργείο Εργασίας για ελεύθερους επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενους. Στο τραπέζι και ειδική εισφορά για μισθωτούς με μηνιαίες αποδοχές άνω των 2.000 ευρώ».


ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟ
Σ: «Οι πίνακες με τις νέες μειωμένες συντάξεις»
Η εφημερίδα γράφει ότι: «τι θα ισχύσει με το νέο τρόπο υπολογισμού των αποδοχών. Ποιες θα είναι οι μειώσεις για παλαιούς και νέους ασφαλισμένους που αποχωρούν. «Ψαλίδι» στις καταβαλλόμενες συντάξεις άνω των 700 ευρώ. Κόλπο για έξτρα μειώσεις μέσω «επανυπολογισμού» ».


ΕΣΤΙΑ
: «Γαλλικό κλειδί για την αξιολόγηση»
Η εφημερίδα τονίζει ότι: «στις αρχές του περασμένου καλοκαιριού, η Γαλλία αποφάσισε να διαδραματίσει για πρώτη φορά ενεργό ρόλο στην διαχείριση της ελληνικής κρίσεως, παίρνοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων από το Βερολίνο, που την ασκούσε σχεδόν ανενόχλητη την τελευταία πενταετία».


Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ
: «Στη μέγκενη «ρετιρέ» και επαγγελματίες»
Η εφημερίδα γράφει ότι: «βαθιά το χέρι στην τσέπη για τη διάσωση του συστήματος κοινωνικής ασφάλισης θα πρέπει να βάλουν μισθωτοί και αυτοαπασχολούμενοι, αφού η κυβέρνηση σχεδιάζει την επιβολή εισφοράς υπέρ του ασφαλιστικού συστήματος».


ΤΑ ΝΕΑ
: «Διαβολοβδομάδα στα φορολογικά»
Η εφημερίδα σημειώνει ότι: «από σήμερα όσοι έχουν υπαχθεί στη ρύθμιση για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές θα διαπιστώσουν αύξηση του επιτοκίου και των δόσεών τους ενώ ως την Πέμπτη θα έχουν αναρτηθεί τα ραβασάκια για τον ΕΝΦΙΑ»


KONTRA NEWS
: «Κλείνουν τα μεγάλα κανάλια»
Η εφημερίδα γράφει ότι «φαίνεται πώς έφτασε το τέλος των μεγάλων καναλιών, που εδώ και 25 χρόνια ποδηγετούν την πολιτική ζωή του τόπου και φέρουν τη μεγαλύτερη ευθύνη για την τραγωδία που ζει σήμερα ο λαός και η χώρα».


Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
: «Νέα όρια για φοροδίκες»
Η εφημερίδα τονίζει ότι: «την αποποινικοποίηση σημαντικών αδικημάτων φοροδιαφυγής και μη καταβολής φόρων στο Δημόσιο ακόμη και αναδρομικά, για υποθέσεις που έχουν ήδη κριθεί στα δικαστήρια, προβλέπει το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα, το οποίο ψηφίστηκε από τη Βουλή».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: