Tα δημοσιευμένα άρθρα εκφράζουν τις προσωπικές θέσεις και αντιλήψεις των συντακτών τους και δεν αποτελούν την επίσημη θέση του παρόντος Ιστολογίου.
Δημοσιεύματα με απρεπείς λέξεις ή εκφράσεις δεν δημοσιεύονται και ανάλογα σχόλια διαγράφονται χωρίς την παραμικρή πρόθεση λογοκρισίας.



Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

Η πλήρης δικαίωση των θέσεων του ΚΚΕ

motas16aΓράφει ο Νίκος Μόττας
Το μνημόνιο Τσίπρα, το μνημόνιο της «πρώτης φορά Αριστερά», είναι εδώ. Επτά μήνες μετά την...
εκλογή του στην κυβέρνηση, εν μέσω καλοκαιριού, ο ΣΥΡΙΖΑ φέρνει το τρίτο κατά σειρά μνημόνιο – ένα πακέτο βάρβαρων αντιλαϊκών μέτρων που συνθλίβει ότι απέμεινε όρθιο τα τελευταία πέντε χρόνια. Η «Αριστερά» του κ.Τσίπρα απέδειξε στην πράξη ότι είναι εκείνη η Αριστερά – όπως έλεγε κάποτε ο ιταλός κροίσος Ανιέλι – που μπορεί να κάνει όλα όσα δεν θα μπορούσε να κάνει η Δεξιά. Είναι, δηλαδή, εκείνη η «Αριστερά» που μπορεί να λέει «Όχι» και να εννοεί «Ναι», που μπορεί στα λόγια να «σκίζει τα μνημόνια» και στην πράξη να υπογράφει νέα, ακόμη πιο βάρβαρα πακέτα μέτρων, να χειραγωγεί και να εγκλωβίζει λαϊκές συνειδήσεις με κάλπικα διλήμματα, να αποπροσανατολίζει τον εργαζόμενο λαό χάρην της εξυπηρέτησης των συμφερόντων της αστικής τάξης...

Διαβαστε τη συνέχεια του άρθρου στο ΑΤΕΧΝΩΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: