Tα δημοσιευμένα άρθρα εκφράζουν τις προσωπικές θέσεις και αντιλήψεις των συντακτών τους και δεν αποτελούν την επίσημη θέση του παρόντος Ιστολογίου.
Δημοσιεύματα με απρεπείς λέξεις ή εκφράσεις δεν δημοσιεύονται και ανάλογα σχόλια διαγράφονται χωρίς την παραμικρή πρόθεση λογοκρισίας.



Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Προ-ΒορΟινά στο «Papillon» με οινο-γεύσεις από τον «Μυλοπόταμο» Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου στις 20.00



Θα δοκιμάσουμε οίνους που ευφραίνουν την καρδιά και παρασύρουν το νου. Θα τους ταιριάξουμε με γεύσεις που λαχταρά ο ουρανίσκος μας...
Θα πάρουμε μια πρώτη δόση από τα φετινά Βορ-Οινά αποχαιρετώντας το καλοκαίρι με διάθεση και ποιότητα.


Την Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου, μετά τις 20.00, το Οινοποιείο «Μυλοπόταμος» μας ανοίγει δρόμους κρασιού στο Wine Bar Bistro «Papillon», Γρηγορίου Λαμπράκη 207, στην Άνω Τούμπα Θεσσαλονίκης και μας περιμένει για μια βραδιά γευστικής δοκιμής με δωρεάν είσοδο.  






Πέντε ετικέτες κρασιών από τον αμπελώνα μας, από το Ιερό Βουνό Άθως, από λευκές μέχρι ερυθρές ποικιλίες κι από Οινόμελι μέχρι Νάμα θα γεμίσουν τα ποτήρια του Papillon. Οι λάτρεις του καλού φαγητού και οι γνώστες του καλού κρασιού, αφού δοκιμάσουν όσες ετικέτες επιθυμούν χωρίς οικονομική επιβάρυνση, επιλέγουν την φιάλη της αρεσκείας τους σε τιμή καταλόγου, έχουν μια δώρο για το σπίτι και έπειτα μπορούν να συνοδεύσουν το κρασί με τα μοναδικά πιάτα του papilion σε τιμές καταλόγου.

Λίγο πριν τα Βορ-Οινά...

Η 17η Σεπτεμβρίου θα είναι σίγουρα ο προπομπός των φετινών Βορ-Οινών –Εκδήλωση γευστικής δοκιμής κρασιών και αποσταγμάτων του βορειοελλαδίτικου αμπελώνα- που θα πραγματοποιηθούν στις 20 Σεπτεμβρίου από τις 18.00 έως τις 23.00, στην προβλήτα 1, στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο www.voroina.gr


Για τον «Μυλοπόταμο»
Νίκος Ζαχαρής

Βυζαντίου 14, Θεσσαλονίκη
Τηλ. 2310522211
Κιν.6975504530
www.mywines.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: