Tα δημοσιευμένα άρθρα εκφράζουν τις προσωπικές θέσεις και αντιλήψεις των συντακτών τους και δεν αποτελούν την επίσημη θέση του παρόντος Ιστολογίου.
Δημοσιεύματα με απρεπείς λέξεις ή εκφράσεις δεν δημοσιεύονται και ανάλογα σχόλια διαγράφονται χωρίς την παραμικρή πρόθεση λογοκρισίας.



Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Γιατί κυρ Γιάννη; (τον Δήμαρχο Μπουτάρη εννοούμε φυσικά)

Στις παρακάτω φωτογραφίες που θα δείτε απεικονίζεται η σκληρή πραγματικότητα για το τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στο πολύ σημαντικό θέμα της... 
καθαριότητας στο Δήμο Θεσσαλονίκης ειδικά αυτή τη περίοδο που είναι και η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν  από φιλο του salonikara blogspot στον πεζόδρομο της οδού Ικτίνου όπου και μας τις έστειλε ιδιαίτερα αγανακτισμένος για αυτή την κατάσταση που όπως φαίνεται δείχνει να είναι ένα πρόβλημα που δυστυχώς διαιωνίζεται και δεν ξέρουμε αν αποτελεί και σκοπιμότητα εκ των έσω για να εξυπηρετήσει  κάποιο σκοπό.

Να μην ξεχνάμε τη φράση του Δημάρχου ότι προτεραιότητα του είναι η καθαριότητα της πόλης...

Ήδη πολλοί κάτοικοι έχουν την απορία πως είναι δυνατόν να έχει δώσει ο Δήμαρχος μεγαλύτερη έμφαση στο θέμα της παράνομης στάθμευσης,  από όπου φυσικά ο Δήμος έχει μεγάλα έσοδα από τα πρόστιμα και όχι στο θέμα της καθαριότητας και μάλιστα κάποιοι να λένε ότι γίνεται εσκεμμένα για να δοθεί  η υπηρεσία καθαριότητας στα χέρια ιδιωτών.

Δείτε τις απαράδεκτες εικόνες:




Τις φωτογραφίες μας τις έστειλε ο Α.Τ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: