Tα δημοσιευμένα άρθρα εκφράζουν τις προσωπικές θέσεις και αντιλήψεις των συντακτών τους και δεν αποτελούν την επίσημη θέση του παρόντος Ιστολογίου.
Δημοσιεύματα με απρεπείς λέξεις ή εκφράσεις δεν δημοσιεύονται και ανάλογα σχόλια διαγράφονται χωρίς την παραμικρή πρόθεση λογοκρισίας.



Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Τα μεταλλαγμένα χτυπούν την πόρτα μας!‏

Μέχρι τέλος του έτους 2014 το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, μετά από πρόταση της Ελληνικής Προεδρίας, αποφασίζει ή όχι την καλλιέργεια και διακίνηση... γενετικά τροποποιημένων προϊόντων. Σε εξέλιξη βρίσκεται πρωτοβουλία στην περιοχή της Πιερίας, με τους διοργανωτές της να τονίζουν:

"Αν επιτραπεί η καλλιέργεια των μεταλλαγμένων δεν θα υπάρχει επιστροφή! Θα χάσουμε για πάντα το δικαίωμα στην επιλογή της τροφής, θα εκλείψουν οι παραδοσιακές ποικιλίες και θα ανοίξει διάπλατα ο δρόμος για τον απόλυτο διατροφικό έλεγχο από τις εταιρείες μεταλλαγμένων.

Θα το ανεχτούμε;

Καλούμε όλους τους φορείς του νομού Πιερίας να συστρατευθούν με την προτεινόμενη πρωτοβουλία κατά των μεταλλαγμένων και μέχρι την Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014 να δηλώσουν συμμετοχή στέλνοντας email στην διεύθυνση: info@otoposmou.com .

Η πρώτη συνάντηση των εκπροσώπων των φορέων που στηρίζουν την παραπάνω πρωτοβουλία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014, ώρα 19:00 στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης, στην οδό Φλέμινγκ, δίπλα στο πάρκινγκ των δικαστηρίων".

Το κάλεσμα υπογράφουν

Οικολογική Ομάδα «Μητέρα Γη», Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας, «Κοινωνική Κουζίνα Αλληλεγγύης» Κατερίνης 
 
 
 
                   ertopen

Δεν υπάρχουν σχόλια: