Tα δημοσιευμένα άρθρα εκφράζουν τις προσωπικές θέσεις και αντιλήψεις των συντακτών τους και δεν αποτελούν την επίσημη θέση του παρόντος Ιστολογίου.
Δημοσιεύματα με απρεπείς λέξεις ή εκφράσεις δεν δημοσιεύονται και ανάλογα σχόλια διαγράφονται χωρίς την παραμικρή πρόθεση λογοκρισίας.



Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Tι κοινό υπάρχει ανάμεσα τους; (ειδικό αφιέρωμα στους σαχλαμάρες που υψώνουν το χέρι τους χωρίς να καταλαβαίνουν τι σημαίνει αυτό)

Εσείς τι πιστεύεται ότι συνδέει αυτούς τους δύο... τον Mr Bean και τον γατούλη  Τοm;
Σίγουρα και οι δυο τους πιστεύουν ότι αυτό που κάνουν είναι χαιρετισμός αλλά...
χαιρετισμός σε ποιον  από την στιγμή που όλος ο υπόλοιπος ο κόσμος, μορφωμένοι και μη γνωρίζουν τι αντιπροσωπεύουν αυτές οι χειρονομίες;


Από την μια έχουμε τον καλόκαρδο αλλά τελείως ανόητο Mr Bean τον οποίο κάποιος αλήτης του κάνει αυτή τη χειρονομία και μη γνωρίζοντας τι σημαίνει την κάνει σε όποιον βλέπει στο δρόμο (αισθάνεται όμως ότι αυτό που κάνει είναι σωστό)  φυσικά σε μια παράλληλη διάσταση ή και μια εναλλακτική πραγματικότητα αυτή η χειρονομία θα μπορούσε να σημαίνει..ειρήνη ή νίκη ή και καλήμερα αλλά όπως είπα και πριν όλοι ξέρουμε τι σημαίνει αυτή η χυδαία χειρονομία.

Από την άλλη έχουμε ένα χαζούλη γάτο τον Τοm ο οποίος έχει ως σκοπό της ζωής του να φάει τον φουκαρά και μικροσκοπικό Jerry και κάνει τα πάντα για να το πετύχει.

 Στο σκίτσο αυτό κάποιοι "ευφυείς" άνθρωποι θα σκεφτούν με "λογική" και θα πουν:μα ο αρχαιοελληνικός χαιρετισμός δεν είναι αυτός;







Με τον ίδιο χαιρετισμό χαιρετούν και οι παρακάτω αρχαίοι Έλληνες για αυτό και κρατάει κάποιος από αυτούς τον κελτικό σταυρό!




Δηλαδή και ο Τοm υπήρξε αρχαίος Έλληνας; γιατί  εγώ δεν θυμάμαι τέτοιο πράγμα σίγουρα όμως ο δημιουργός του  στο συγκεκριμένο σκίτσο ήθελε να δείξει  και φαίνεται και από το ύφος του φουκαρά του Τοm ότι είναι χαιρετισμός ναζί γιατί όπως είπαμε για αρχαίος Έλληνας σίγουρα δεν μοιάζει!

Εγώ να σας πω τι πιστεύω για αυτούς τους δυο: ότι είναι χαζούλιδες και δεν πρέπει να τους κρατάμε ούτε κακία ούτε να τους παρεξηγούμε, σε ανθρώπους όμως που έχουν έστω και λίγη περισσότερη ευφυΐα...
από τα σαλιγκάρια τότε να πω ότι τους  θεωρώ  όχι μόνο ανόητους αλλά και επικίνδυνους για τους ίδιους και αυτό γιατί προσπαθούν να πείσουν και τον εαυτό και τους γύρω τους κάτι το όποιο όπως είπαμε πάρα πολλές φορές οτί υποσυνείδητα και ενσυνείδητα γνωρίζουν πως είναι λάθος.

Ειδικά αφιερωμένο από το salonikara.blogspot.gr σε σαχλαμάρες που συνεχίζουν να προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.

                                   "έπεται και συνέχεια"

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

swstos saloikara poly kalo!!!

salonikara είπε...

Ευχαριστούμε,θα ακολουθήσουν και άλλα παρόμοια άρθρα...!

Ανώνυμος είπε...

πολύ καλό το άρθρο αλλά όταν αναφέρεσαι σε αυτούς τους "έλληνες" παρακαλώ να χρησιμοποιείς εισαγωγικά, ευχαριστώ...

salonikara είπε...

Εχεις απολυτο δικιο πλεον αυτο θα κανω,τετοιου ειδους συμβουλες παντα δεκτες!!!