Tα δημοσιευμένα άρθρα εκφράζουν τις προσωπικές θέσεις και αντιλήψεις των συντακτών τους και δεν αποτελούν την επίσημη θέση του παρόντος Ιστολογίου.
Δημοσιεύματα με απρεπείς λέξεις ή εκφράσεις δεν δημοσιεύονται και ανάλογα σχόλια διαγράφονται χωρίς την παραμικρή πρόθεση λογοκρισίας.



Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

Οχι στο όνομά μου!



Γράφει ο Αλέξανδρος Πιστοφίδης

Η φωτογραφία είναι από τη βασιλική του Αγίου Φραγκίσκου στην πόλη της Ασίζης. Το αγαλματίδιο με τη φιγούρα του «Θείου» βρέφους πάνω σε...
445 Κάλλυκες, συμβολίζει τον αριθμό των ιερέων, των μοναχών και άλλων ανθρώπων της χριστιανικής πίστης που σκοτώθηκαν από το 2000 μέχρι σήμερα.

Από την ημέρα της υποτιθέμενης σταύρωσής, έχουν βασανιστεί και σκοτωθεί μέχρι σήμερα εκατομμύρια άνθρωποι στο όνομά του. Στον υποτιθέμενο ιερό τόπο της γέννησής του, εξακολουθούν να σκοτώνονται άνθρωποι μέχρι σήμερα, καθιστώντας τους λεγόμενους «Ιερούς» Τόπους το πιο αιματοβαμμένο χώμα πάνω στη γη.

Υποτίθεται, ότι ήρθε στον κόσμο για να φέρει την Ειρήνη, διδάσκοντας την Αγάπη ανάμεσα σε όλους τους ανθρώπους, κι αν ρίξει κάποιος μια ματιά στη γη θα διαπιστώσει ότι οι πιο ειρηνικές και ανθρώπινες κοινωνίες είναι εκείνες που οι περισσότεροι δηλώνουν άθεοι (σκανδιναβικές χώρες) και οι πιο απάνθρωπες με την υψηλότερη εγκληματικότητα είναι οι υποτιθέμενες βαθιά χριστιανικές (Μεξικό και Κεντρική Αμερική).

Εάν η ύπαρξή του δεν είναι ένας ακόμη ανθρώπινος μύθος, όπως οι δεκάδες και εκατοντάδες μύθοι για θεούς και θεανθρώπους πριν από αυτόν, θα περίμενε κάποιος να κατέβει κάποια στιγμή και να πει στους καιροσκόπους υποκριτές της πίστης τους προς το πρόσωπό του «Όχι στο όνομά μου».

Εάν…..Το εύχονται ακόμη και άθεοι.

Καλά Χριστούγεννα – Υγεία και Ειρήνη σε όλους.


Δεν υπάρχουν σχόλια: