Tα δημοσιευμένα άρθρα εκφράζουν τις προσωπικές θέσεις και αντιλήψεις των συντακτών τους και δεν αποτελούν την επίσημη θέση του παρόντος Ιστολογίου.
Δημοσιεύματα με απρεπείς λέξεις ή εκφράσεις δεν δημοσιεύονται και ανάλογα σχόλια διαγράφονται χωρίς την παραμικρή πρόθεση λογοκρισίας.



Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

Ποιος είναι ο άνθρωπος που μετέτρεψε την Ευρώπη σε ένα σωρό από θραύσματα;

Γράφει ο Αλέξανδρος Πιστοφίδης

«Παριστάνοντας τον ιεροκήρυκα, κατάφερε ……… να συνασπίσει όλα σχεδόν τα κράτη μέλη εναντίον της Γερμανίας, θέτοντας... παράλληλα σε κίνδυνο την Ευρωπαϊκή Ιδέα και μετατρέποντας την Ευρώπη σε ένα σωρό από θραύσματα, που τώρα καλούνται άλλοι να επανασυνδέσουν ένα προς ένα….έκανε όμως και κάποια πράγματα καλά για τη Γερμανία και γι αυτό θα μας λείψει».

Τα παραπάνω δεν είναι λόγια κάποιου Ελληνα, ούτε κάποιου τυχαίου άνεργου ευρωπαίου πολίτη που έχει πληγεί από την μέχρι σήμερα πολιτική λιτότητας της ΕΕ. Είναι λόγια του μέχρι σήμερα υπουργού εξωτερικών της Γερμανίας Sigmar Gabriel, σε συντάκτες του Εκδοτικού Δικτύου “RND” της Γερμανίας και αναφέρεται στον Wolfgang Schäuble μια ημέρα μάλιστα πριν αναλάβει(στις 24 Οκτωβρίου), τα καθήκοντά του ως πρόεδρος του Γερμανικού Κοινοβουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: