Tα δημοσιευμένα άρθρα εκφράζουν τις προσωπικές θέσεις και αντιλήψεις των συντακτών τους και δεν αποτελούν την επίσημη θέση του παρόντος Ιστολογίου.
Δημοσιεύματα με απρεπείς λέξεις ή εκφράσεις δεν δημοσιεύονται και ανάλογα σχόλια διαγράφονται χωρίς την παραμικρή πρόθεση λογοκρισίας.Τρίτη, 16 Μαΐου 2017

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΑΣΕΒΕ / ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΜΑΗ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΑΣ

ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΜΕ ΤΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ
ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ !
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, 10 :30 π.μ.

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες αυτοαπασχολούμενοι Επαγγελματίες, Βιοτέχνες, Μικροί Έμποροι, Αυτοκινητιστές, Συνταξιούχοι, Τα νέα βάρβαρα μέτρα που φ έρ ν ει προς ψήφιση στη Βουλή η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ φορτώνουν στις πλάτες μας νέα βάρη πάνω από 4,2 δις. Πριν λίγους μήνες και αφ ού πανηγύριζαν πως μειώνοντ αι οι εισφορές μας, έρχονται τώρα να τις αυξήσουν, αφού για τον υπολογισμό τους θα προστίθενται στα κέρδη και οι ασφαλιστικές εισφορές που πληρώθηκαν τον προηγούμενο χρόνο. Αυτό σημαίνει αύξηση των εισφορών ακόμη και πάνω από 30%. Επιπ λέον, καταργ ούν στην ουσία την Κυριακάτικη α ργία, δίνοντας έτσι τη χαριστική βολή στους αυτοαπασχολούμενους και μικρούς εμπόρους, ικανοποιώντας το πάγιο αίτημα των πολυεθνικών , των μεγαλεμπόρων, των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων . Με το 4 ο μνημόνιο : - Καταργούν την Κυριακάτικ η αργία οδηγώντας χιλιάδες συναδέλφους στην εξόντωση και τελικά στο λουκέτο. - Αυξάνουν τις ασφαλιστικές εισφορές προσθέτοντας τις ήδη καταβληθείσες εισφορές στο ποσό υπολογισμού τους - Αφαιρούν μέχρι και 2 συντάξεις το χρόνο από τους ήδη τσακισμένους συνταξιούχους - Επιταχύνουν τις διαδικασίες κατασχέσεων και πλειστηριασμών - Μειώνουν επιδόματα, όπως το επίδομα ανεργίας, το επίδομα θέρμανσης και τα προνοιακά επιδόματα - Τσακίζουν το αφορολόγητο στους μισθωτούς, αφαιρώντας τους 1 ½ μισθό το χρόνο - Βάζουν ε μπόδια στη συνδικαλιστική δράση . Απελευθερώνουν πλήρως τις ομαδικές απολύσεις - Ξεπουλάνε ΔΕΗ, ΔΕΠ Α, ΕΥΔΑΠ, ΔΕΣΦΑ, ΕΥΑΘ, ΕΛΠΕ - με αποτέλεσμα αυξήσεις στα τιμολόγια . Την ίδια στιγμή, δίνουν 4 δις ευρώ για εξοπλισμούς και μας μπλέκουν όλο και περισσότερο σ τα επικίνδυνα παιχνίδια του ΝΑΤΟ στην περιοχή. Αυτή είναι η «επιστροφή στην κανονικότητα» για την οποία μιλάνε. Αυτή είναι η «ανάπτυξή» τους την οποία ευαγγελίζονται, για να μοιράσουν ζεστό χρήμα και κέρδη στο μεγάλο κεφάλαιο, αλλά λουκέτα, ανεργία, φ τώχεια, εξαθλίωση στους μικρούς και αυτοαπασχολούμενους, στη λαϊκή οικογένεια.

ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!! ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ , ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ

Απορρίπτουμε τα νέα βάρβαρα μέτρα. Οργανώνουμε την πάλη μας για να μην περάσουν. Έχουμε τη δύναμη στα χέρια μας. Μαζί με τους εργάτες, τους μικρούς αγρότες, τους άνεργους, τους νέους, απαιτούμε: - Να μη διανοηθούν να ψηφίσουν αυτά τα μέτρα! - Να πάρουν πίσω όλους τους προηγούμενους αντιασφαλιστικούς και αντεργατικούς νόμους!

ΚΑΜΙΑ ΑΝ ΑΜΟΝΗ – ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥΣ

Τετάρτη 17 Μάη κλείνουμε τα μαγαζιά μας. Συμμετέχουμε στ ην απεργιακή συγκέντρωση Πέμπτη 18 Μάη συμμετέχουμε στο απογευματινό συλλαλητήριο. 10 π.μ. προσυγκέντρωση της ΠΑΣΕΒΕ στο Επαγγελματικό - Βιοτεχνικό Επιμελητήριο στην Αριστοτέλους


ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΑΣΕΒΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: