Tα δημοσιευμένα άρθρα εκφράζουν τις προσωπικές θέσεις και αντιλήψεις των συντακτών τους και δεν αποτελούν την επίσημη θέση του παρόντος Ιστολογίου.
Δημοσιεύματα με απρεπείς λέξεις ή εκφράσεις δεν δημοσιεύονται και ανάλογα σχόλια διαγράφονται χωρίς την παραμικρή πρόθεση λογοκρισίας.



Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΩΝ ΚΕΠΑ

Εδώ και χρόνια, από τότε που δημιουργήθηκαν τα Κέντρα Πιστοποίησης Αναπηριών, σε πολλές επιτροπές παίζονται ΒΡΩΜΙΚΑ παιχνίδια σε βάρος των ασθενών από κάποιους γιατρούς οι οποίοι...
ΔΥΣΤΥΧΩΣ βλέπουν τους ασθενείς σαν αντικείμενα (όπως και οι αρμόδιοι) και όχι σαν ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ τους οποίους κάποια σοβαρή πάθηση τους καταδίκασε να τυραννιούνται για όλη τους τη ζωή.

Το «ζητούμενο» από το υποτιθέμενο «κράτος πρόνοιας» ΔΕΝ είναι να βοηθηθούν αυτά τα άτομα, αλλά να ΚΟΠΟΥΝ τα όποια βοηθήματα, οι όποιες παροχές, για να γλυτώσουν τα ασφαλιστικά ταμεία χρήματα.

Χρόνια τώρα γράφω χρονογραφήματα αξιοποιώντας τις καταγγελίες ασθενών που πέρασαν ΚΕΠΑ και αντιμετώπισαν την ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ και τον ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ από ορισμένους υποτιθέμενους «επιστήμονες», που το μόνο που τους νοιάζει, είναι να πάρουν την αμοιβή της συμμετοχής τους στην επιτροπή, έχοντας ΣΦΑΞΕΙ, μεταφορικά, αλλά και κυριολεκτικά ανθρώπους.

Για την «σφαγή» αυτή άλλωστε, υπάρχουν τα γνωστά «μπακαλοτέφτερα», οι «κατάλογοι ΚΤΕΟ» των αναπήρων, η κατάπτυστη «λίστα παθήσεων» και η άλλη, των «ποσοστών» που παίρνει ο ασθενής από την πάθηση του.

Κάποιοι χαρτογιακάδες μάλιστα, απλοποίησαν τα πράγματα με «οδηγίες» επισημοανεπίσημες για μείωση ποσοστών.

Έχουμε οικονομική κρίση βλέπετε οπότε οι Ανάπηροι και Χρόνια πάσχοντες, πρέπει να εξαφανιστούν, για να μην δημιουργούν προβλήματα στα ταμεία…

Στα ταμεία, που ΠΛΗΡΩΝΑΝ αλλά και πληρώνουν για να χουν την όποια ιατρική και άλλη παροχή σε περίπτωση που τη χρειαστούν, στα ΤΑΜΕΙΑ, που κάποιοι ΑΧΡΗΣΤΟΙ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ Διέλυσαν, όπως διέλυσαν και την Δημόσια Υγεία της χώρας.

Όποιος ψάξει Συνέλληνες, θα βρει ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ που φωτογραφίζουν το ΜΑΥΡΟ μέλλον της χώρας.

Καταγγελίες ΕΠΩΝΥΜΕΣ από ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟ κόσμο, που βλέπει να τον έχουν καταδικάσει σε θάνατο….

Είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ, και καθημερινά, προστίθενται και νέες.

Βέβαια, κάποιοι ισχυρίζονται πως όλα αυτά ΔΕΝ συμβαίνουν, πως είναι «προβοκάτσιες», και άλλα εξοργιστικά.

Πριν πάμε στην περίπτωση τη σημερινή, θα επισημάνω (για πολλοστή φορά) πως ΕΥΤΥΧΩΣ, οι περιπτώσεις του ΑΙΣΧΟΥΣ, των ΒΡΩΜΙΚΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ και της ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑΣ είναι λίγες, ΕΥΤΥΧΩΣ, που υπάρχουν στις ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ επιτροπές γιατροί οι οποίοι κάνουν ΣΩΣΤΑ τη δουλειά τους, μα πάνω απ’ όλα ΤΙΜΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ.

Πάμε να δούμε τώρα τη σημερινή μαρτυρία – καταγγελία.



«ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΕΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΕΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ''ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ'' ΣΤΑ ΚΕΠΑ.
ΕΧΩ ΚΑΤΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗ ΣΤΗΛΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΣΠΟΝΔΥΛΩΝ. ΕΧΩ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΧΑΣΕΙ 7 ΠΟΝΤΟΥΣ ΥΨΟΣ. ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΝΕΥΡΟΠΑΘΗΤΙΚΟ ΠΟΝΟ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΖΩ 24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ ΜΕ ΕΝΤΟΝΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΩ 17 ΙΣΧΥΡΑ ΠΑΥΣΙΠΟΝΑ ( ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΠΙΟΥΧΑ ) ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. ΖΩ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.
ΣΤΑ ΚΕΠΑ ΠΕΡΥΣΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ( ΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ, ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ, ΚΑΙ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΠΟΝΟΥ ) ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ 55% ΑΝΑΠΗΡΙΑ. ΦΕΤΟΣ ΠΗΓΑ ΜΕ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ. ΔΕΝ ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΛΕΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ, ΠΑΡΟΤΙ ΕΙΧΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ !!!
ΜΕ ΕΙΔΑΝ ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ !!! ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΡΩΤΙΣΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΤΟ 24ΩΡΟ.
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΒΕΡΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΜΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΠΑΛΙ 55%. ΠΕΡΙΤΟ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΓΕΛΑΝΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΥΝΑΝΕ ΜΕ ΝΟΗΜΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΜΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΝΑ ΣΠΑΝΕ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ , ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΙ ΧΟΡΤΑΤΟΙ, ΑΝΩΝΥΜΟΙ, ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΣΤΟ ΙΚΑ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΣΑΣ.»

Πως σας φάνηκε Συνέλληνες;

Στη θέση του συγκεκριμένου ασθενή, θα μπορούσε να είναι κάποιος από εσάς, κάποιος φίλος η συγγενής σας, το παιδί σας….

Βλέπετε, παίζουν αυτά τα ΒΡΩΜΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, γιατί είναι σίγουροι, πως οι ασθενείς ΔΕΝ θα κάνουν τίποτα άλλο πέρα από κάποια ένσταση(με αμφίβολα αποτελέσματα) , ΔΕΝ θα κυνηγήσουν την Επιτροπή που έπαιξε μαζί τους γιατί τα ονόματα των «γιατρών» δεν φαίνονται πουθενά παρά μόνο στην υπηρεσία ΑΛΛΑ….

Επειδή το ξανάγραψα, θα το επαναλάβω πάλι μήπως και βάλουν κάποιοι μυαλό.

ΤΕΛΟΣ κύριοι στην ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΑΣ και στον ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ.

Πάρα πολλοί ασθενείς που ΑΔΙΚΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΤΩΝ ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ, στραφήκαν στην δικαιοσύνη, και ΗΔΗ οι εισαγγελείς μπήκαν στο παιχνίδι και διερευνούν ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

Ψάχνουν ΠΟΙΕΣ είναι Οι «επιτροπές των θαυμάτων», ΠΟΙΟΙ οι «θαυματουργοί» γιατροί, και άλλα.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ.

Θα επανέλθω.




Βασίλης Τσούγκαρης

tsougarisgnomi@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: