Tα δημοσιευμένα άρθρα εκφράζουν τις προσωπικές θέσεις και αντιλήψεις των συντακτών τους και δεν αποτελούν την επίσημη θέση του παρόντος Ιστολογίου.
Δημοσιεύματα με απρεπείς λέξεις ή εκφράσεις δεν δημοσιεύονται και ανάλογα σχόλια διαγράφονται χωρίς την παραμικρή πρόθεση λογοκρισίας.



Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

ΠΑΣΕΒΕ / ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΚΑΛΕΣΜΑ

Η Γραμματεία Θεσσαλονίκης της ΠΑΣΕΒΕ πραγματοποιεί εκδήλωση συζήτηση με θέμα
«Υγεία:Η διαρκής υποβάθμισή της επικίνδυνη για τη ζωή της λαϊκής οικογένειας» ,την Πέμπτη 10 Νοέμβρη,...
στις 7μμ,Εγνατίας 6 1ος όροφος (Γραφεία Συνταξιούχων ΟΑΕΕ)
Καλούμε Σωματεία και Συλλόγους, όλους τους συναδέλφους και συναδέλφισσες, μικρούς και αυτοαπασχολούμενους επαγγελματίες,βιοτέχνες,έμπορους,αυτοκινητιστές να παρευρεθούν για να ενημερωθούν για την σημερινή κατάσταση στο χώρο της Υγείας,που εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για την υγεία και τη ζωή τη δική μας και των παιδιών μας.
Στην εκδήλωση κεντρική ομιλήτρια η πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στο Θεαγένειο Νοσοκομείο κ.Αθηνά Γραμματικοπούλου

Στο πρόγραμμα «Υγεία 2014 2020» αποτυπώνονται οι κύριες κατευθύνσεις βάσει της στρατηγικής της ΕΕ , σύμφωνα με τις οποίες μειώνονται δραστικά οι κρατικές επιχορηγήσεις,οι δημόσιες μονάδες Υγείας λειτουργούν με όρους επιχειρήσεων,ενισχύεται η επιχειρηματική δραστηριότητα στον κλάδο,μηδενίζονται οι υπηρεσίες που παρέχονται δωρεάν στο ελάχιστο κρατικό κόστος με ελλείψεις σε υλικά,φάρμακα και εργαζόμενους. Μηδενίζουν όποιες παροχές υγείας έχουν απομείνει για ασφαλισμένους και ανασφάλιστους στον ΟΑΕΕ.

Διεκδικούμε ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΟ με κατάργηση κάθε
επιχειρηματικής δραστηριότητας.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ  Υγεία ενιαία, αποκλειστικά δημόσια και απολύτως δωρεάν για όλο το λαό. Να πάψουν τα νοσοκομεία να είναι επιχειρήσεις, να καταργηθούν όλα τα χαράτσια εισό
δου σε Κέντρα Υγείας και Νοσοκομεία. Ούτε ένα ευρώ για εξετάσεις, φάρμακα και θεραπείες. Μαζικές προσλήψεις μόνιμου και αποκλειστικής απασχόλησης προσωπικού. Πλήρη και
επαρκής χρηματοδότηση όλων των δημόσιων μονάδων Υγείας

Πρόνοιας από τον κρατικό προϋπολογισμό.
Ανανέωση όλων των βιβλιαρίων ασθενείας ανεξάρτητα χρεών.
ΠΕΜΠΤΗ 10 ΝΟΕΜΒΡΗ ΣΤΙΣ 7μμ
ΕΓΝΑΤΙΑΣ 6,1ος όρ.

ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΥΝΤΑΞ. ΟΑΕΕΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΑΣΕΒΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: