Tα δημοσιευμένα άρθρα εκφράζουν τις προσωπικές θέσεις και αντιλήψεις των συντακτών τους και δεν αποτελούν την επίσημη θέση του παρόντος Ιστολογίου.
Δημοσιεύματα με απρεπείς λέξεις ή εκφράσεις δεν δημοσιεύονται και ανάλογα σχόλια διαγράφονται χωρίς την παραμικρή πρόθεση λογοκρισίας.



Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων 20/10/2016

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Ροζ και μαύρο για τα κανάλια"
Η εφημερίδα γράφει ότι "και κατεπείγουσα προκαταρκτική για την υποκλοπή της "ερωτικής αλληλογραφίας" αντιπροέδρου του ΣτΕ, που (υποτίθεται ότι) διατηρούσε...
ανάρμοστη σχέση με δικαστίνα".

ΕΘΝΟΣ: "Οδηγός επιβίωσης για τα "μπλοκάκια" "
Η εφημερίδα σημειώνει ότι "πώς διαμορφώνονται οι νέες εισφορές απο 1ης Ιανουαρίου 2017, ανάλογα με το εισόδημα, το πλήθος των εργοδοτών και τον χρόνο ασφάλισης".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Επικουρικές των 16 ευρώ στα ΑΤΜ!"
Η εφημερίδα γράφει ότι: "εκτός απο τη μείωση έως 53% απο 2 Νοεμβρίου ξεκινάει αναδρομικό κούρεμα 50 ευρώ το μήνα για την περίοδο Ιουνίου- Αυγούστου. Συνταξιούχος ΙΚΑ έπαιρνε 135,6 ευρώ με τη μείωση έπεσε στα 66,8 ευρώ και μετά την αναδρομική παρακράτηση θα λάβει 16,8 ευρώ".

Η ΑΥΓΗ: "Νάρκη απο Ν.Δ. στους θεσμούς"
Σύμφωνα με την εφημερίδα : "σε ακραίες κινήσεις για τον θεσμικό της ρόλο ως αξιωματικής αντιπολίτευσης καταφεύγει η ΝΔ σε μια ύστατη προσπάθεια να στηρίξει το καθεστώς ανομίας που μαζί με το ΠΑΣΟΚ επέβαλε στον τηλεοπτικό χώρο επί δεκαετίες, αλλά και να διατηρήσει -έστω και για λίγο- ζωντανές τις ελπίδες της για κάποιο "ατύχημα" της κυβέρνησης."

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: "Κατάσταση πολιορκίας"
Η εφημερίδα γράφει ότι: "την προσεχή Δευτέρα και Τετάρτη θα συνεδριάσει η Ολομέλεια του ΣτΕ για τη συνταγματικότητα του "νόμου Παππά". Πώς οι σφοδρές αντιδράσεις για τα άθλια δημοσιεύματα σε βάρος δικαστικού οδήγησαν σε πολιτική αντιπαράθεση".

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: "Σε θέση άμυνας η κυβέρνηση"
Η εφημερίδα επισημαίνει ότι: "σε θέση άμυνας έχει περιέλθει η κυβέρνηση όσον αφορά το ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών, καθώς οι τελευταίες εξελίξεις την ωθούν σε αναδίπλωση και στάση αναμονής".

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: "Σκληρός πόλεμος μονοπωλιακών ομίλων"
Η εφημερίδα γράφει ότι "οξύνεται ο δικομματικός καβγάς μεταξύ κυβέρνησης και ΝΔ με αφορμή τις τηλεοπτικές άδειες".

ΤΑ ΝΕΑ: "Η κυβέρνηση μπροστά σε μαύρη τρύπα"
Η εφημερίδα σημειώνει ότι "αναδίπλωση στο Μαξίμου για τα ραδιοτηλεοπτικά καθώς ο Πρωθυπουργός απέφυγε τελικά τη Βουλή και πέταξε νωρίτερα για Βρυξέλλες".

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Θηλιά 33,6 δισ. στα Ταμεία"
Η εφημερίδα γράφει ότι "στο ιλιγγιώδες ποσό των 33,6 δισ. ευρώ ανέρχεται το σύνολο των οφειλών απο ασφαλιστικές εισφορές σε όλα τα Ταμεία της χώρας".

ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Η γενιά των 300 ευρώ"
Η εφημερίδα σημειώνει ότι "ολική ανατροπή στην αγορά εργασίας δείχνουν τα στοιχεία. Έξι στις δέκα προσλήψεις εργαζομένων αφορά σε μερική και εκ περιτροπής απασχόληση".

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: