Tα δημοσιευμένα άρθρα εκφράζουν τις προσωπικές θέσεις και αντιλήψεις των συντακτών τους και δεν αποτελούν την επίσημη θέση του παρόντος Ιστολογίου.
Δημοσιεύματα με απρεπείς λέξεις ή εκφράσεις δεν δημοσιεύονται και ανάλογα σχόλια διαγράφονται χωρίς την παραμικρή πρόθεση λογοκρισίας.



Τρίτη 5 Απριλίου 2016

Με τα "κρεμμυδάκια" έκανε ο Ν. Μπογιόπουλος τον Τσίπρα (Ηχητικό)

Πριν κάποιες δεκαετίες ένας αστός πολιτικάντης, γνωστός και ως «παπατζής» είχε πει την φράση: «Οι αριθμοί ευδοκιμούν, οι...
άνθρωποι δυστυχούν». Αυτή ακριβώς η πρόταση έρχεται στο μυαλό σε όποιον/α παρακολούθησε την ομιλία που έκανε σήμερα ο Τσίπρας στην Κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν χρειάζεται να σχολιάσουμε εμείς κάτι παραπάνω αφού ο Νίκος Μπογιόπουλος στην σημερινή ραδιοφωνική του εκπομπή και αμέσως μόλις τελείωσε την ομιλία του ο πρωθυπουργός, αποδόμησε τεκμηριωμένα όλους τους ισχυρισμούς του, που στηρίχτηκαν στο γνωστό «καλός και κακός μπάτσος». Κακός μπάτσος το ΔΝΤ και καλός η Ε.Ε.
Η εγχώρια πλουτοκρατία, όπως και το εγχώριο της πολιτικό σύστημα για να αποσείσουν τις δικές τους εγκληματικές ευθύνες για τα δεινά του ελληνικού λαού ακολουθούν σαν τακτική να ρίχνουν την ευθύνη στους έξω, αποσιωπώντας ότι οι «έξω» είναι σύμμαχοι και εταίροι τους, ενώ είναι οι ίδιοι που τους έφεραν και τους διατηρούν στην χώρα μας, συναποφασίζοντας μαζί τους για την βάρβαρη πολιτική που επιβάλλουν στον ελληνικό λαό, τόνισε μεταξύ άλλων ο Ν. Μπογιόπουλος.    

Παράλληλα στο ίδιο ηχητικό παρακολουθούμε τον κομμουνιστή δημοσιογράφο να σχολιάζει τις πρόσφατες αποκαλύψεις που έγιναν στα Wikileaks των συνομιλιών Τόμσεν – Βελκουλέσκου. Τις υποτίμησε εντελώς. Δεν χρειαζόμαστε τίποτε άλλο παρά την καθημερινότητα μας για να μάθουμε τις τακτικές των τοκογλύφων, μας είπε. Όταν γνωρίζεις ποιοι είναι οι πλιατσικολόγοι και ποιοι είναι οι σκοποί τους έχεις αντίληψη και ποια είναι η δολιότητα των μεθόδων τους, οπότε δεν θα ανακαλύψουμε τώρα την πυρίτιδα συμπλήρωσε.




ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: