Tα δημοσιευμένα άρθρα εκφράζουν τις προσωπικές θέσεις και αντιλήψεις των συντακτών τους και δεν αποτελούν την επίσημη θέση του παρόντος Ιστολογίου.
Δημοσιεύματα με απρεπείς λέξεις ή εκφράσεις δεν δημοσιεύονται και ανάλογα σχόλια διαγράφονται χωρίς την παραμικρή πρόθεση λογοκρισίας.



Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

Οι εργαζόμενοι της Φολκσβάγκεν θα «πληρώσουν τη νύφη» για το σκάνδαλο με το παράνομο λογισμικό

Οι εργαζόμενοι της Φολκσβάγκεν θα  «πληρώσουν τη νύφη» για το σκάνδαλο με το λογισμικό παραποίησης των ρύπων, όπως...
προκύπτει από την ενημέρωση που έκανε ο νέος διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας.
Συγκεκριμένα, ο Ματίας Μίλερ προειδοποίησε τους εργαζομένους κατά τη διάρκεια συνέλευσης σήμερα ότι οι αλλαγές στην εταιρία δεν θα είναι ανώδυνες, υπονοώντας ουσιαστικά ότι ενδέχεται να περικοπούν θέσεις εργασίας ως μια προσπάθειας αντιμετώπισης του σκανδάλου με τις παραποιημένες τιμές ρύπων.
«Υπάρχουν εν όψει τεχνικές λύσεις στα προβλήματα. Ωστόσο, δεν είναι ακόμα σαφείς οι επιχειρηματικές και οικονομικές επιπτώσεις» δήλωσε ο Μίλερ, σύμφωνα με ανακοίνωση της Volkswagen.
«Κατά συνέπεια, θέτουμε υπό επανεξέταση όλες τις σχεδιαζόμενες επενδύσεις. Ό,τι δεν είναι άμεσης ανάγκης θα ακυρωθεί ή θα καθυστερήσει» πρόσθεσε ο Μίλερ. «Και κατά συνέπεια θα προσαρμόσουμε το πρόγραμμα αποδοτικότητας. Θα είμαι πολύ ειλικρινής: δεν θα είναι ανώδυνο».


902

Δεν υπάρχουν σχόλια: