Tα δημοσιευμένα άρθρα εκφράζουν τις προσωπικές θέσεις και αντιλήψεις των συντακτών τους και δεν αποτελούν την επίσημη θέση του παρόντος Ιστολογίου.
Δημοσιεύματα με απρεπείς λέξεις ή εκφράσεις δεν δημοσιεύονται και ανάλογα σχόλια διαγράφονται χωρίς την παραμικρή πρόθεση λογοκρισίας.



Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ Η ΑΓΡΟΤΙΑ, ΣΕ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ ΕΜΕΙΣ...

Η ανάγκη κατεβάζει τους αγρότες με τους ελκυστήρες τους καθώς και τους κτηνοτρόφους στους δρόμους. Πράσινα Φανάρια, Γερμανικό Προξενείο, Εφορία Καλαμαριάς...
 
Αναμένονται προγραμματισμένες κινητοποιήσεις των κτηνοτρόφων και στην Περιφέρεια της Βόρειας Ελλάδας.

Εμείς, αυτό που ευχόμαστε, δεν είναι τίποτε λιγότερο από την ικανοποίηση των αιτημάτων τους. Σε κάθε περίπτωση, τα Μ.Μ.Ε. ή θα υποβαθμίσουν το θέμα, ή θα ενεργοποιήσουν τους γνωστούς κοινωνικούς αυτοματισμούς, ανάλογα με τις εντολές που θα κληθούν να εκτελέσουν.

Ξεκινώντας λοιπόν από την αφετηρία πως τα Μ.Μ.Ε. παραπληροφορούν ή δεν πληροφορούν αμερόληπτα κι ουδέτερα, θα πρέπει σε κάθε περίπτωση, όχι μόνο να δούμε με συμπάθεια τον δίκαιο αγώνα τους αλλά και να συνδράμουμε από το δικό μας μετερίζι.

Όπως και να έχει το θέμα, ο φόβος του συστήματος είναι η αλληλεγγύη μας, οπότε, καιρός είναι να αρχίσει να νιώθει την καυτή μας ανάσα...


Ιωσήφ Νικολαίδης συνεργάτης της συντακτικής ομάδας του salonikara blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια: