Tα δημοσιευμένα άρθρα εκφράζουν τις προσωπικές θέσεις και αντιλήψεις των συντακτών τους και δεν αποτελούν την επίσημη θέση του παρόντος Ιστολογίου.
Δημοσιεύματα με απρεπείς λέξεις ή εκφράσεις δεν δημοσιεύονται και ανάλογα σχόλια διαγράφονται χωρίς την παραμικρή πρόθεση λογοκρισίας.



Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων 7/9/2015

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Υπουργός υπηρεσιακός απειλεί την Εκκλησία".
Η εφημερίδα γράφει ότι "το σημιτικό ΠΑΣΟΚ είναι εδώ και, όπως φαίνεται, βάζει και...
πάλι στο στόχαστρο την Εκκλησία, θέλοντας (προφανώς) να πάρει εκδίκηση για την εποχή των ταυτοτήτων, που είχε στοιχίσει εν πολλοίς την κατάρρευση της τότε κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ".


ΕΘΝΟΣ: "Λύση στον γρίφο των συνεργασιών ψάχνουν τα κόμματα".
Η εφημερίδα σημειώνει ότι "την "τέχνη" των κυβερνητικών συνεργασιών προσπαθούν να μελετήσουν σε βάθος μέσα σε ελάχιστες ώρες τα επιτελεία των κομμάτων, καθώς τα μέχρι τώρα δημοσκοπικά ευρήματα απομακρύνουν οριστικά το σενάριο της αυτοδυναμίας".


ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "150.000 ασφαλισμένοι "γλιτώνουν" τα νέα όρια ηλικίας".
Η εφημερίδα γράφει ότι "τέσσερα παράθυρα που μπορούν να αποτρέψουν για 150.000 ασφαλισμένους τη μεγάλη αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης έως και 17 έτη μένουν ανοιχτά μέχρι την πλήρη εφαρμογή του νέου νόμου στο ασφαλιστικό".


ΕΣΤΙΑ: "Ενώπιον αδιεξόδου στο αγροτικό".
Η εφημερίδα τονίζει ότι "το αγροτικό θα είναι το πρώτο μείζον ζήτημα που θα κληθεί να αντιμετωπίσει η νέα κυβέρνησις που θα προκύψει από τις εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου. Κι αυτό διότι τα χρονοδιαγράμματα που θέτει το τρίτο μνημόνιο για την εφαρμογή μέτρων και μεταρρυθμίσεων που αφορούν τον αγροτικό κόσμο είναι ασφυκτικά, ενώ οι εξελίξεις σε ευρωπαϊκό επίπεδο τρέχουν με γοργούς ρυθμούς".


Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: "Αγκαζέ με τη Χρυσή Αυγή".
Σύμφωνα με την εφημερίδα "η ΧΑ  λουφάζει, αλλά τα κόμματα του "δημοκρατικού τόξου" ερίζουν για τους ψηφοφόρους της. Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης επαναφέρει τη γραμμή Μπαλτάκου, με κάθε λογής ανοίγματα στη ναζιστική οργάνωση, ζητώντας τη συμμετοχή της σε "συγκυβέρνηση" και οπωσδήποτε στην τηλεοπτική αναμέτρηση. Κάποιοι "κεντρώοι" θαυμάζουν το κοινωνικό της έργο και κάποιοι αριστεροί θαυμάζουν την "αντιμνημονιακή" της συνέπεια".


ΤΑ ΝΕΑ: "Κομμένοι και ραμμένοι. 'Όλο το παρασκήνιο των ψηφοδελτίων".
Η εφημερίδα σημειώνει ότι "με εκπλήξεις, αποκεφαλισμούς, παζάρια ώς την τελευταία στιγμή- αλλά και επιστροφές στελεχών- κλείνουν τα ψηφοδέλτια των κομμάτων στο ξεκίνημα της προτελευταίες προεκλογικής εβδομάδας. Το κλίμα θα αρχίσει να ζεσταίνεται από την Τετάρτη με το ντιμπέιτ".


Kontranews: "Μπαταρισμένο υποβρύχιο του Βαγγέλη η Ζωή!".
Σύμφωνα με την εφημερίδα "μπαταρισμένο υποβρύχιο του Βαγγέλη θύμιζε η πρόεδρος Ζωή, η οποία στην εναγώνια προσπάθειά της να δικαιολογήσει τη συγκάλυψη του γιγαντιαίου σκανδάλου με τα εξοπλιστικά στο οποίο εμπλέκεται, ο σημερινός πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, έδωσε μια ακόμα παραληρηματική συνέντευξη Τύπου χωρίς να πει τίποτα απολύτως για την ...ταμπακιέρα".

 
Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Αναδρομικά χαράτσια".
Η εφημερίδα τονίζει ότι "αναδρομικές αυξήσεις φόρων για εκατοντάδες χιλιάδες αγρότες, για ιδιοκτήτες αυτοκινήτων μεγάλου κυβισμού, δεξαμενών κολύμβησης και σκαφών αναψυχής, καθώς επίσης και για χιλιάδες ανώνυμες εταιρείες και εταιρείες περιορισμένης ευθύνης αναμένονται αμέσως μετά τις βουλευτικές εκλογές".

AΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: