Tα δημοσιευμένα άρθρα εκφράζουν τις προσωπικές θέσεις και αντιλήψεις των συντακτών τους και δεν αποτελούν την επίσημη θέση του παρόντος Ιστολογίου.
Δημοσιεύματα με απρεπείς λέξεις ή εκφράσεις δεν δημοσιεύονται και ανάλογα σχόλια διαγράφονται χωρίς την παραμικρή πρόθεση λογοκρισίας.



Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων 24/8/2015

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «Χέρι στις καταθέσεις για χρέη στα ταμεία»
«Απευθείας πρόσβαση στους τραπεζικούς λογαριασμούς των οφειλετών του Δημοσίου θα έχουν από τον Σεπτέμβριο και τα...
ασφαλιστικά ταμεία, και θα μπορούν να βάζουν χέρι σε μισθούς και συντάξεις»


ΕΘΝΟΣ
: «Καμπάνια στην TV και στο Διαδίκτυο»
Η εφημερίδα σημειώνει: «Σε καμπάνια στην τηλεόραση και στο Διαδίκτυο θα είναι επικεντρωμένη η προεκλογική εκστρατεία των κομμάτων για τις κάλπες- εξπρές και τα επιτελεία σχεδιάζουν μηνύματα και σποτ».


ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ
: «Τα νέα όρια ηλικίας για 600.000 δημοσίους υπαλλήλους»
«Όσοι υπάλληλοι συμπλήρωσαν το χρόνο ασφάλισης που απαιτείται μετά τις 19 Αυγούστου θα επιβαρυνθούν με αύξηση ορίων συνταξιοδότησης. Οι επίσημοι πίνακες με παραδείγματα ανά έτος θεμελίωσης και τα χρόνια της προσαύξησης. Τι ισχύει για μητέρες με ανήλικα παιδιά».


ΕΣΤΙΑ:
«Γιατί κυβέρνησις πολυκομματισμού»
«Η επιλογή του κ. Τσίπρα για άμεσες εκλογές θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί τυχοδιωκτική, ή και εξυπηρετούσα αποκλειστικώς μικροπολιτική λογική. Όμως η παραίτησις της κυβερνήσεως είναι μια πραγματικότης. Και ο πρόωρες εκλογές στα τέλη Σεπτεμβρίου, το πιθανότερο την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου, βεβαιότης» γράφει η εφημερίδα.


Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ
: «Ψυχραιμία σύντροφοι!»
«Την ώρα που οι πολίτες αναμένουν προτάσεις για την έξοδο από την κρίση, κορυφαία (νυν και πρώην) στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ασκούνται σε έναν πόλεμο με βαριές εκφράσεις. Μέλη αλλά και στελέχη φλερτάρουν με την «αποστράτευση», απογοητευμένοι από τον νέο εμφύλιο. Αποχωρεί και ο βουλευτής Κ. Δερμιτζάκης»


ΤΑ ΝΕΑ
: «Αριστερό φλας Τσίπρα, ανταρτοπόλεμος από ΝΔ»
«Με αριστερής κοπής πρόγραμμα που να πλαισιώνει και ιδανικά να εξισορροπήσει το τρίτο Μνημόνιο θέλει να πάει ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές. Την ίδια ώρα η ΝΔ επιμένει σε στρατηγική σκληρής πόλωσης σε μια προσπάθεια να καταστεί ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης βασικός αντίπαλος του Αλέξη Τσίπρα».


KONTRA NEWS
: «Εξευτελίζουν τη Βουλή-Η Ζωή με τον Λαφαζάνη»
Η εφημερίδα επισημαίνει ότι «το δίδυμο της συμφοράς Ζωή Κωνσταντοπούλου και Παναγιώτης Λαφαζάνης στην εναγώνια προσπάθειά τους να βρίσκονται μονίμως στην επικαιρότητα έχουν φτάσει στο σημείο να εξευτελίζουν το κύρος του Κοινοβουλίου υπονομεύοντας ανοιχτά τους δημοκρατικούς θεσμούς».

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: «Φόροι πριν + μετά τις εκλογές»
«Μετά την εκλογική αναμέτρηση θα γίνουν αντιληπτά στους φορολογούμενους τα μέτρα της συμφωνίας κυβέρνησης και θεσμών, καθώς όσες παρεμβάσεις μπορούν να καθυστερήσουν, θα μετατεθούν για τον Οκτώβριο, ώστε η κυβέρνηση να αποφύγει το πολιτικό κόστος».

AΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: