Tα δημοσιευμένα άρθρα εκφράζουν τις προσωπικές θέσεις και αντιλήψεις των συντακτών τους και δεν αποτελούν την επίσημη θέση του παρόντος Ιστολογίου.
Δημοσιεύματα με απρεπείς λέξεις ή εκφράσεις δεν δημοσιεύονται και ανάλογα σχόλια διαγράφονται χωρίς την παραμικρή πρόθεση λογοκρισίας.



Τρίτη 13 Μαΐου 2014

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΛΥΜΕΝΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

Λίγες μέρες πριν τις εκλογές, τις «κρίσιμες» (κατά την κυβερνητική άποψη) εκλογές, και ενώ καθημερινά μας φλομώνουν με τις φάτσες των...
υποψηφίων ιδιαίτερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και με δηλώσεις πολιτικών, η διάλυση της υγείας, συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς μόνο που ΔΕΝ το παίρνουν χαμπάρι οι περισσότεροι.

Θα το πάρουν όταν χρειαστεί να κάνουν εξετάσεις με το «ταμείο» τους σε κάποιο εξεταστικό κέντρο, και βρουν την πόρτα κλειστή.

Το «κράτος» του «κοινωνικού μερίσματος» χρωστάει και ΔΕΝ πληρώνει, δεν πληρώνει τους γιατρούς του, δεν πληρώνει τα ιδρύματα και τα εξεταστικά κέντρα με τα οποία ΗΤΑΝ συμβεβλημένο, δεν πληρώνει γενικώς, αλλά……

Μοιράζει πεντακοσάρικα, και σπεύδουν οι άνθρωποι που τα δικαιούνται να τα εισπράξουν μήπως και κλείσουν καμία τρύπα από τον οικογενειακό προϋπολογισμό.

Μόνο που η ΜΗ πληρωμή των κρατικών χρεών, και μάλιστα σε φορείς που έχουν άμεση σχέση με την υγεία, έχει σαν αποτέλεσμα ο κόσμος να μη μπορεί ούτε εξετάσεις να κάνει, αλλά και να κληθεί να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη και να πληρώσει για να εξεταστεί στα ιδιωτικά εξεταστηρια, γιατί αν περιμένει να πιάσει «σειρά» για εξετάσεις σε νοσοκομεία η δημόσια ιατρεία, το ραντεβού που θα του βάλουν θα συμπέσει με τα …. «σαράντα» του ασθενούς.

Δυστυχώς, έτσι είναι και χειρότερα.

Η ΥΓΕΙΑ στη χώρα μας καθημερινά δέχεται και από ένα πλήγμα.

Άνθρωποι που για χρόνια ολόκληρα πλήρωναν εισφορές, αυτή τη στιγμή είναι τελείως «ξεκρέμαστοι», εξαιτίας των πειραμάτων που έκαναν στις πλάτες τους ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ πολιτικοί τα τελευταία σαράντα χρόνια.

ΟΛΟΙ αυτοί, μαζί και διάφοροι παρατρεχάμενοι διαφόρων «ιδιοτήτων» ΚΑΤΑΚΛΕΨΑΝ τα ταμεία, τον κόπο και το μόχθο του κοσμάκη, και τον καταδίκασαν σε θάνατο.

ΑΥΤΗ είναι η πραγματικότητα.

Τα πειράματα συνεχίζονται κανονικά, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ, τα μεγαλόπνοα σχέδια τους για τον ΝΕΟ (και καλά) φορέα υγείας ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ, αλλά αυτοί, συνεχίζουν..

Συνεχίζουν το φονικό τους έργο, και όσοι «δύσπιστοι» θέλουν αποδείξεις, ας πάνε μια βόλτα σε κάποια νοσοκομεία, η κάποια πολυιατρεια να δουν το ανθρώπινο δράμα σε όλο του το μεγαλείο.

ΝΑ δουν ΠΟΙΟΥΣ ψήφιζαν τόσα χρόνια, να δουν την ανθρώπινη κατάντια.

Οι χρόνια νοσουντες στη χώρα μας, είναι πλέον καταδικασμένοι ΟΧΙ από τους γιατρούς η την ασθένεια τους, αλλά από τους πολιτικούς και τα παιχνίδια τους.

ΠΑΙΖΟΥΝ με τις ζωές μας, και όσο ΔΕΝ αντιδρά ο κόσμος, το βρώμικο παιχνίδι αυτών και των αφεντικών τους θα συνεχίζεται μέχρι να μας εξοντώσουν.

Βρήκα σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης τις προάλλες, το γιο μιας γιαγιάς με καρκίνο.

Δυο (;) καρκίνους όπως μου είπε είχε η ογδοντάχρονη μάνα του, πέρασε πρόσφατα από ΚΕΠΑ, και της έδωσαν ποσοστό 50%, της έκοψαν το βοήθημα, και την άφησαν στην κυριολεξία στο έλεος του Θεού.

Και αυτό είναι μόνο ΕΝΑ από τα χιλιάδες περιστατικά, που οι «κύριοι» της κυβέρνησης κάνουν πως δεν βλέπουν.

Μπορεί να μας τα παρουσιάζουν «ρόδινα» ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί, αλλά δυστυχώς, είναι ΜΑΥΡΑ και αραχνα.

Οι ΨΕΥΤΙΕΣ πλέον δεν περνανε.

Δε θα μας φάτε εσείς που παίζετε με τις ζωές μας..

ΕΜΕΙΣ θα σας φάμε, ΕΜΕΙΣ θα σας κατασπαράξουμε.

Λίγα πλέον είναι τα ψωμιά σας.

Δεν το πήρατε χαμπάρι;

Πολλοί από εσάς την γλύτωσαν πολύ φθηνά στις δημόσιες εμφανίσεις τους.

Το ΓΙΟΥΧΑ, ήταν το λιγότερο μπροστά στο γδάρσιμο που θέλει να σας κάνει ο κοσμάκης.

Το παρακάτω το είπε ένας καρκινοπαθής σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, σε υποψήφιο «κυβερνητικό»

«Έννοια σας, και πολύ σύντομα δε θα ξέρετε που να κρυφτείτε από την οργή μας.

Θα μας πεθάνετε που θα μας πεθάνετε, ε, θα πάρουμε όσο πιο πολλούς από εσάς μαζί μας.»





Βασίλης Τσούγκαρης

Δεν υπάρχουν σχόλια: