Tα δημοσιευμένα άρθρα εκφράζουν τις προσωπικές θέσεις και αντιλήψεις των συντακτών τους και δεν αποτελούν την επίσημη θέση του παρόντος Ιστολογίου.
Δημοσιεύματα με απρεπείς λέξεις ή εκφράσεις δεν δημοσιεύονται και ανάλογα σχόλια διαγράφονται χωρίς την παραμικρή πρόθεση λογοκρισίας.



Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Χρυσή Αυγή: Διαγραφή Στ. Μπούκουρα από την Κ.Ο.

Διεγράφη ο Ευστάθιος Μπούκουρας από την κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής, με απόφαση του γραμματέα της Πολύβιου...
Ζησιμόπουλου.
Σε ανακοίνωση του κ. Ζησιμόπουλου αναφέρεται ότι ο Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή θέτει εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας τον βουλευτή Μπούκουρα και τον καλεί να παραδώσει την έδρα του στον ελληνικό λαό, όπως έχει δεσμευτεί με τον λόγο της τιμής του.
«Ο βρώμικος πόλεμος της ανθελληνικής εξουσίας δεν μας πτοεί. Συνεχίζουμε ενωμένοι τον αγώνα μας για την Ελλάδα και τους Έλληνες», τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση.
Λίγο μετά την είδηση της διαγραφής ο εκπρόσωπος του κόμματος Ηλίας Κασιδιάρης δήλωσε ότι «στον αγώνα της Χρυσής Αυγής για την Ελλάδα και τους Έλληνες μένουν όσοι μπορούν να πάνε μέχρι το τέλος».
«Είμαστε πρώτοι στη συνείδηση των Ελλήνων, γι΄ αυτό μας πολεμούν με τόσο βρώμικα μέσα, με δωροδοκίες, με απειλές προφυλακίσεων όλων των βουλευτών. Ο Μάιος όμως έρχεται και τότε θα μιλάμε με άλλους όρους με όλους αυτούς που προδίδουν την Ελλάδα», πρόσθεσε.
Υπενθυμίζεται ότι χθες το βράδυ τόσο ο συνήγορος του κ. Μπούκουρα, Αλέξης Κούγιας, όσο και η Χρυσή Αυγή διέψευσαν τα περί επιστολής ανεξαρτητοποίησης του βουλευτή. 



               naftemporiki


Δεν υπάρχουν σχόλια: