Tα δημοσιευμένα άρθρα εκφράζουν τις προσωπικές θέσεις και αντιλήψεις των συντακτών τους και δεν αποτελούν την επίσημη θέση του παρόντος Ιστολογίου.
Δημοσιεύματα με απρεπείς λέξεις ή εκφράσεις δεν δημοσιεύονται και ανάλογα σχόλια διαγράφονται χωρίς την παραμικρή πρόθεση λογοκρισίας.



Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

“1ο Mediterranean Salsa and Kizomba Festival” στη Θεσσαλονίκη Παρασκευή 21, Σάββατο 22 και Κυριακή 23 Μαρτίου Στο Principal Club Theater και στο Club του Μύλου

Δεν έμεινε πολύ καιρός για να αφεθούμε στα κόλπα της salsa. Δεν απέχουμε πολύ από την μαγεία της kizomba. Προμηθευτείτε τώρα τα εισιτήρια σας από την επίσημη ιστοσελίδα μας για το πιο δυνατό φεστιβαλικό τριήμερο, αφιερωμένο στην Latin και τον...
θαυμαστό της κόσμο. Το 1ο Mediterranean Salsa and Kizomba Festival θα γίνει το απόλυτο γεγονός της Θεσσαλονίκης για τον μήνα Μάρτιο με δάσκαλους και χορευτές από τα Βαλκάνια, την Μεσόγειο και την Ελλάδα.
Nuno Y Vanda από την Πορτογαλία, Salsa Konfusion και Edoardo e Denise από την Ιταλία, Lia Y Leo από το Παρίσι, Engin Orhan από την Κων/πολη είναι μόνο μερικοί από τους φιλοξενούμενους που θα βρεθούν στην πόλη μας, από τις 21 έως και τις 23 Μαρτίου και θα απογειώσουν όλους τους επισκέπτες στο Principal Club Theater στο Μύλο και στο Club του Μύλου. Όλοι μαζί… θα χορέψουμε salsa, θα λικνιστούμε με kizomba, θα διασκεδάσουμε, θα μάθουμε, θα φύγουμε στο τέλος με καινούριες εμπειρίες.
Μότο μας το “The Art of Connection” για να απολαύσουμε όλοι μαζί shows, events και parties με ρυθμό και ένταση. Για πρώτη φορά τόσοι πολλοί χορευτές συναντιούνται στην Βόρεια Ελλάδα με στόχο να κάνουν το Mediterranean Salsa and Kizomba Festival το πιο hot χορευτικό ραντεβού των επόμενων χρόνων. Θα χορέψουμε, θα ψυχαγωγηθούμε, θα μάθουμε και του χρόνου θα θέλουμε να ξαναπάμε. Για τον μήνα Μάρτιο 70 € το full pass τριημέρου για να παρακολουθήσετε όλα τα workshops και να παραστείτε στα τρία βραδινά party του φεστιβάλ.



Εισιτήρια θα βρείτε στο www.mediterraneanfestival.gr
  




Τιμές εισιτηρίων για τον μήνα Μάρτιο
Μάρτιος 2014
Full pass 70 €
Party pass 40 €
Day pass Παρασκευής 30 €
Day pass Σαββάτου 45 €
Day pass Κυριακής 45 €
Workshops pass τριημέρου 50 €
Workshop pass Σαββάτου 30 €
Workshop pass Κυριακής 30 €
Party Παρασκευής 10 €
Party Σαββάτου 15 €
Party Κυριακής 10 €



Βρείτε μας στο: http://www.mediterraneanfestival.gr/
Και στο f/b: https://www.facebook.com/salsa.kizombafest?fref=ts

Δεν υπάρχουν σχόλια: