Tα δημοσιευμένα άρθρα εκφράζουν τις προσωπικές θέσεις και αντιλήψεις των συντακτών τους και δεν αποτελούν την επίσημη θέση του παρόντος Ιστολογίου.
Δημοσιεύματα με απρεπείς λέξεις ή εκφράσεις δεν δημοσιεύονται και ανάλογα σχόλια διαγράφονται χωρίς την παραμικρή πρόθεση λογοκρισίας.



Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

ΚΟΥΜΠΩΘΕΊΤΕ, ΑΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ..

Ευγένιος Ανδρικόπουλος
Το άτομο έχει πλήρως εκτραπεί.. Στον Έλληνα που κατ' εντολή των έποικων υποδύεται τον πρωθυπουργό της χώρας αναφέρομαι... Τον κατά κόσμο Αντώνη Σαμαρά.. Καταμεσής της ολοσχερούς καταστροφής που δι ενός ολοκαυτώματος επέφεραν κι αυτός και τα γιουσουφάκια του επί του λαού, διανέμει δεξιά κι αριστερά αυταπάτες υπό την μορφή συνεντεύξεων, εντός των οποίων: Διαλαλεί δίχως ίχνος ενοχής την πραμμάτεια των μεταρρυθμίσεών του!! Τελευταίο κρούσμα είναι μια συνέντευξη που παραχωρήθηκε χθες και που θα δημοσιευτεί σήμερα στην Αυστριακή εφημερίδα "Ντερ Στάνταρντ".. Ο εγχώριος οδοστρωτήρας θεσμών και ανθρώπων παραθέτει εν είδη εκτιμήσεων στον δημοσιογράφο Τόμας Μάγιερ μια σειρά από μυθικές υποσχέσεις, σύμφωνα με τις οποίες το πρωτογενές πλεόνασμα θα τονώσει την οικονομία και όχι τις τσέπες των πεντακοσίων πέντε κροίσων που υπερθησαύρισαν και εξακολουθούν κατά την διάρκεια της τριετούς λεηλασίας. Και προς τούτο δηλώνει αποφασισμένος στον εξανδραποδισμό των δημοσίων υπαλλήλων και την φορολογική αποστέωση ενός ήδη ισχαιμικού λαού, βυθισμένου στην απόγνωση κατά την συντριπτική του πλειοψηφία. Και ως εκ τούτων καταλήγει αυτός, ο εσαεί υπόδικος αρχικώς στις συνειδήσεις των καταστρεμμένων και δευτερευόντως έναντι του τσαλαπατημένου Συντάγματος, η Ελλάδα δεν έχει χρεία νέων δανεισμών και πως θα μπορούσε να ανταπεξέλθει των υποχρεώσεών της έναντι των δανειστών, (τοκογλύφων), με διευκολύνσεις στα επιτόκια και παράταση χρόνου αποπληρωμής, διαπράττοντας ταυτοχρόνως δύο εθνικά αδικήματα. Το πρώτο αφορά την αποσιώπηση ενόχων και ενοχών ως προς τους δράστες της σύστασης του απεχθούς χρέους. Και το δεύτερο πως ανεξαρτήτως του ότι ψεύδεται ασυστόλως γιατί οι τραπεζικοί ελιγμοί των επιμηκύνσεων δανεισμός είναι, δια των νταβάδων της πλειοψηφίας του κοινοβουλίου, καταλογίζει τον λογαριασμό στον λαό που δια των βασιβουζούκων του επιβάλλει την αποπληρωμή του ακόμη και με κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων ή τραπεζικών λογαριασμών. Κουμπωθείτε λοιπόν.. Άρχεται η ανάπτυξη...
 
 
                 klydonas

Δεν υπάρχουν σχόλια: