Tα δημοσιευμένα άρθρα εκφράζουν τις προσωπικές θέσεις και αντιλήψεις των συντακτών τους και δεν αποτελούν την επίσημη θέση του παρόντος Ιστολογίου.
Δημοσιεύματα με απρεπείς λέξεις ή εκφράσεις δεν δημοσιεύονται και ανάλογα σχόλια διαγράφονται χωρίς την παραμικρή πρόθεση λογοκρισίας.



Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΟΠΛΟΦΟΡΙΑΣ ΑΠΟ ΧΡΥΣΑΓΙΤΗ:

Αφαιρέθηκε η άδεια οπλοφορίας και κατοχής όπλου που είχε χορηγηθεί στον χρυσαυγίτη βουλευτή Αντώνη Γρέγο μετά την εκπυρσοκρότηση του όπλου του τον περασμένο Μάη στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», όπου από καθαρή τύχη δεν...
υπήρξε τραυματισμός. Κρίθηκε, ότι δεν παρείχε τα εχέγγυα ασφαλούς χρήσης του κατεχόμενου όπλου, όμως ο ίδιος έχει υποβάλει προσφυγή κατά της απόφασης, η οποία τελεί υπό εξέταση από τη Διεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ.

Επίσης, ενδέχεται να αφαιρεθεί και η άδεια οπλοφορίας και οπλοκατοχής του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γ. Γερμενή, μετά τη μήνυση που είχε υποβάλλει σε βάρος του ο δήμαρχος Αθηναίων Γ. Καμίνης. Τα παραπάνω επισημαίνονται σε σχετική έγγραφη απάντηση του υπουργού Δημόσιας Τάξης Ν. Δένδια που διαβιβάστηκε στη Βουλή σε απάντηση σχετικής Ερώτησης 26 βουλευτών.
                     rizospastis

 Και εδώ βλέπουμε μια φωτογραφία του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γ. Γερμενή (ο "κύριος" στα δεξιά) ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: