Tα δημοσιευμένα άρθρα εκφράζουν τις προσωπικές θέσεις και αντιλήψεις των συντακτών τους και δεν αποτελούν την επίσημη θέση του παρόντος Ιστολογίου.
Δημοσιεύματα με απρεπείς λέξεις ή εκφράσεις δεν δημοσιεύονται και ανάλογα σχόλια διαγράφονται χωρίς την παραμικρή πρόθεση λογοκρισίας.



Τρίτη 9 Ιουλίου 2019

Η είδηση έχει ως εξής: «Παραιτείται πριν καν ορκιστεί βουλευτής του ΚΚΕ η Ελένη Γερασιμίδου».

Η είδηση έχει ως εξής: «Παραιτείται πριν καν ορκιστεί βουλευτήςτου ΚΚΕ η Ελένη Γερασιμίδου»...

Τη διαβάζω στα γρήγορα και αμέσως... επιδίδομαι στο αγαπημένο μου άθλημα, ήτοι να διαβάζω τα σχόλια των… «βαθυστόχαστων» από κάτω (έχουμε και δημοκρατία βλέπεις, οπότε καθείς έχει και γνώμη, αν και η γνώση είναι προαπαιτούμενη αλλά σχεδόν πάντοτε ανύπαρκτη κι ως εκ τούτου ζητούμενη).

Στη γνώμη λοιπόν πάραυτα των αντιπάλων «διανοούμενων» που υπερασπίζονται τη… δημοκρατία. Σταχυολογώντας και συρράπτοντας:

1. Κατηγορίες εναντίον της Γερασιμίδου: κορόιδεψε τους ψηφοφόρους της και δεν κράτησε την έδρα, η πονηρή και κουλή γριά, που δεν ήξερε από τα πριν τις υποχρεώσεις της και τα 7000 τι τα κάνει τόσα χρόνια;.

2. Κατηγορίες εναντίον των ψηφοφόρων: χαζοψηφοφόροι, λοβοτομημένοι και κόλπο εναντίον των ψηφοφόρων του ΚΚΕ που είναι πρόβατα και τους εμπαίζουν.

3. Και φυσικά εναντίον του ίδιου του ΚΚΕ: διευθυντήριο, κομμουνιστική ξεφτίλα, μη δημοκρατικό κόμμα, δεν σέβονται τους ψηφοφόρους, ερυθροφασιστικά παιγνίδια, μόνο διαφωνούν αυτοί και πληρώνονται, εντολή από το κόμμα, το κόμμα δεν περίμενε την εκλογή της και τη σούταρε, προδότες της δημοκρατίας, σταλινική επετηρίδα με βαρίδια την Παπαρήγα και τον Κουτσούμπα.

Επίσης, έχουμε και το γνωστό, κομμουνισμός και φασισμός έχουν το ίδιο πρόσωπο, επίσης κάτι άλλο πολύ σοβαρό για άλλο υπερασπιστή της… δημοκρατίας, ότι δηλαδή 16 από τα 20 κόμματα στις εκλογές ήταν κομμουνιστικά, και τέλος, η προτροπή, να εκσυγχρονιστεί επιτέλους το ΚΚΕ.
Άρα, σύμφωνα με τους «διανοητές», είτε η Γερασιμίδου γνώριζε, είτε δεν γνώριζε, συμφώνησε (ή όχι) με το ΚΚΕ να εμπαίξουν τους ψηφοφόρους να πάρουν τις ψήφους κι έπειτα να το καταλάβουν οι κατακαημένοι (και καθυβρισμένοι) ψηφοφόροι του κόμματος. Φυσικά, στη δεύτερη περίπτωση, με το όπλο στον κρόταφο, της εξέδωσαν την ανακοίνωση (για να μην κουραστεί κι επειδή ήταν μάλλον προκάτ) κι από ‘δω παν κι άλλοι. Φυσικά και προπαντός, αν βουλευτής άλλου, αστικού κόμματος, έκανε το ίδιο θα τον επαινούσαν, καθώς στην κεφάλα των «βαθυστόχαστων» όλα περιστρέφονται γύρω από το χρήμα, την εξουσία και τη…….. γνώμη (ιδέ λήμματα προπαγάνδα, μάρκετινγκ αλλοτρίωση, λούμπεν κ.α.).

Ομολογώ πως πριν από κάποια χρόνια θα έπεφτα κι εγώ στην παγίδα της… σοβαρά τεκμηριωμένης κι αιτιολογημένης γνώμης της… δημοκρατικής πλέμπας με αντικομμουνιστικά χαρακτηριστικά. Αυτό που στον κόσμο των κομμουνιστών είναι αυτονόητο, στο δικό τους είναι στραβό, πονηρό, κακό, συνωμοτικό, βλαπτικό μπλα, μπλα, μπλα..

Καλό σου απόγευμα γλυκυτάτη μου δημοκρατία! Με τόσους και τέτοιους υπερασπιστές, δεν κινδυνεύεις από τον κομμουνιστικό κίνδυνο αγαπούλα μου...

Ιωσήφ Νικολαίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: