Tα δημοσιευμένα άρθρα εκφράζουν τις προσωπικές θέσεις και αντιλήψεις των συντακτών τους και δεν αποτελούν την επίσημη θέση του παρόντος Ιστολογίου.
Δημοσιεύματα με απρεπείς λέξεις ή εκφράσεις δεν δημοσιεύονται και ανάλογα σχόλια διαγράφονται χωρίς την παραμικρή πρόθεση λογοκρισίας.



Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

ΠΡΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝ ΑΥΤΟΙΣ

Γραφει ο Ιωσήφ Νικολαίδης
Κάπως την είδατε εσείς με τη Μακεδονία. Ούτε ένα συλλαλητήριο. ούτε μια διαδήλωση, ούτε μια πορεία, ούτε μια απεργία για να στηρίξετε τη Μακεδονία μας...

Μια επαίσχυντη μειοψηφία που πάει κόντρα στην πλειοψηφία του έθνους μας, το οποίο αντιστέκεται με θάρρος, δύναμη και αποφασιστικότητα.
Τόσος κόσμος, τέτοιο πλήθος να βροντοφωνάζει ότι η Μακεδονία είναι Ελλάδα κι εσείς; Καναπές στο σπίτι που θα σας πάρουν οι σύντροφοι σας ρε κορόιδα σαν έλθουν στην εξουσία. Εσείς το μόνο που ξέρετε να κάνετε είναι να φωνάζετε κατά του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε. που τάχα αυτές δημιούργησαν το πρόβλημα με τη Μακεδονία μας. Στον κόσμο σας.
Το πρόβλημα είναι εδώ κι αν δεν αντιμετωπίσετε το σύμπτωμα όπως η πλειοψηφία, τίποτε δεν κάνετε μισέλληνες. Το θέμα δεν είναι να χτυπάτε τη ρίζα του προβλήματος αλλά το σύμπτωμα, όπως κάνουν οι πολλοί ρε απροσάρμοστα κομμούνια.
Κατεβαίνετε σε κάτι αντιιμπεριαλιστικά λέει συλλαλητήρια και παπαριές. Φωνάζετε για κάτι λυκοσυμμαχίες, για διεθνισμό, κάτι για το Σύνταγμα των Σκοπιανών και μιλάτε ξύλινα και άλλες βλακείες. Πάντα απομονωμένοι είστε και θα είστε.
Κοιτάξτε επιτέλους να φανείτε χρήσιμοι για το έθνος μας και να διαδηλώνετε μια φορά κάθε δεκαπέντε χρόνια αλλά σοβαρά. Με ιαχές, σημαίες, φανατισμό για την πατρίδα μας. Στην τελική τι θέλετε; Να είμαστε μόνοι μας; Έχουμε και θα έχουμε κηδεμόνες για πάντα.
Το λοιπόν, μια σύγχυση την πήρα με το θράσος σας να σηκώνετε κεφάλι και να ζητάτε διαζύγιο από τους φίλους μας, τους Ευρωπαίους, τους ένθερμους υποστηρικτές μας, τους Αμερικάνους, που μας θαυμάζουν και θέλουν κι αυτοί το καλό μας και το δείχνουν άλλωστε. Να μάθετε να διαδηλώνετε στα σοβαρά και με σοβαρό τρόπο παλιομποσελβίκοι της κακιάς ώρας, εχθροί της Μακεδονίας μας που εντάξει, μπορεί όλη να ανήκει στο (ξένο) κεφάλαιο αλλά είναι ελληνική.
Συγχύστηκα με την πάρτη σας, πάω για καφέ με το Μπάμπη στο Miquel που έχει και πάρκινγκ για την BMW μου να μιλήσουμε τι χρειάζεται για να πάμε μετανάστες έτσι όπως μας κατάντησαν εδώ τα κομμούνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: