Tα δημοσιευμένα άρθρα εκφράζουν τις προσωπικές θέσεις και αντιλήψεις των συντακτών τους και δεν αποτελούν την επίσημη θέση του παρόντος Ιστολογίου.
Δημοσιεύματα με απρεπείς λέξεις ή εκφράσεις δεν δημοσιεύονται και ανάλογα σχόλια διαγράφονται χωρίς την παραμικρή πρόθεση λογοκρισίας.



Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΠΟΣΟΣΤΑ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑ


Ασε με ρε Νικολάκη με τα γκάλοπ σου και με την «πολιτική μας κατάσταση»….. Με τίποτα καλύτερο καλοκαιριάτικα δεν έχεις να ασχοληθείς;

Κάτσαμε να πιούμε ένα καφέ, και πας να μας τον βγάλεις ξινό;...
Βγήκε λέει νέα δημοσκόπηση, που δίνει «αυτοδυναμία» στην Νέα Δημοκρατία, και πετά έξω από τη βουλή κόμματα, και (με το συμπάθεια) «αφόδευσε η φοράς εις τον αγρόν»….

ΚΑΦΕ είπαμε να πιούμε, και όχι να ασχοληθούμε με τα … «νούμερα» (μεταφορικά και κυριολεκτικά).

Αλλά εσύ ΕΚΕΙ….

Να μας βάλεις στο λούκι να μιλήσουμε για πολιτική, για τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις, για τους «κατάλληλους και ακατάλληλους», για τους πολιτικάντηδες που μας έφεραν στο χάλι που βρισκόμαστε…..

Αει στην ευχή πια, χαΐρι και προκοπή ΔΕΝ έχουμε. Πάρτο χαμπάρι, και αφού το θέλεις, και κατάφερες να μας βάλεις στην πρίζα ΟΛΟΥΣ, άκουσε τα….

Για να δούμε ένα από τα πολλά δημοσιεύματα περί δημοσκόπησης, έτσι, για να δούμε τι «παίζει».



«Δημοσκόπηση: Σημαντικό προβάδισμα η ΝΔ – «Φλερτ» με την αυτοδυναμία
Με την αυτοδυναμία «φλερτάρει» πλέον η Νέα Δημοκρατία, σύμφωνα με τα ευρήματα της δημοσκόπησης της Metron Analysis για λογαριασμό της εφημερίδας Παραπολιτικά. Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, που δημοσιεύεται το Σάββατο, η ΝΔ καταγράφει προβάδισμα 14,8% σε σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Ειδικότερα, η ΝΔ σημειώνει 37%, ο ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει 22,2% η Χρυσή Αυγή 8,3%, η Δημοκρατική Συμπαράταξη 8,1%, το ΚΚΕ συγκεντρώνει 8%, η Ένωση Κεντρώων 3,8%, Το Ποτάμι και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 2,7%, η Πλεύση Ελευθερίας 2%, η Λαϊκή Ενότητα 1,6% και άλλα κόμματα 3,6%.
Παράλληλα, με 27% ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατατάσσεται πρώτος στην καταλληλότητα για την πρωθυπουργία έναντι του Αλέξη Τσίπρα που καταγράφει 14%. 45% συγκεντρώνει ο «κανένας».»

ΠΗΓΗ: skai.gr

ΑΥΤΑ είναι τα πρόσφατα «νούμερα» λοιπόν που σε θορύβησαν Νικολάκη;

Σωπα ρε φίλε….

Αλήθεια, να σε ρωτήσω κάτι Νικολάκη;

ΠΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ (για τα άλλα νούμερα); Έτσι ρε φίλε, για να μην ξεχνιόμαστε, γιατί στην χώρα αυτή, όπως έχει αποδειχτεί τα τελευταία τριάντα χρονάκια, τις κυβερνήσεις τις ανεβοκατεβάζει το 50% του λαού….

Κάποιοι ειδικοί μάλιστα, λένε πως το ποσοστό που έγραψα, είναι πολύ μικρότερο…

Να σου πω ρε φίλε Νικολάκη, προσωπικά δε ξέρω… Είμαι που λένε από χωριό…

Αυτό που βλέπω όμως ρε φίλε, είναι πως κάθε φορά που γίνεται κάποια δημοσκόπηση, ο Έλληνας μέσα στην «τρέλα» του για να στηρίξει το λατρεμένο του κόμμα, κάνει τη μια στραβή πίσω από την άλλη. Λες και ΔΕΝ το κατάλαβε (;), ΔΕΝ το ένοιωσε (;), ΔΕΝ του έφτασε, θέλει να έχει πάνω από το κεφάλι του ΞΑΝΑ και ΞΑΝΑ τους ίδιους «ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ»…

Και που είσαι φίλε μου Νικολάκη, ΔΕΝ συμβαίνει αυτό που λες για να δικαιολογήσεις την τρέλα που μας δέρνει και είναι η αιτία για όλα αυτά.

ΔΕΝ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ρε Νικολάκη! Σιγά να μην ξοδέψουν χημικά για να μας «αποχαυνώσουν»…

ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΟ «ΧΑΡΙΣΜΑ». Δεν χρειάζεται καμία «τεχνητή παρέμβαση».

Κατάλαβες Νικολάκη;

Αντί να τους πετάξουμε ΟΛΟΥΣ έξω από τη βουλή, και να ψάξουμε για ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ, εμείς εκεί, τους ΙΔΙΟΥΣ και τους ίδιους, οικογένειες, τζάκια, πολιτικάντηδες «καριέρας» και λοιπά πετεινά επιλεγούμε και εκλέγουμε για να μας «σώσουν», καταστρέφοντας μας.

Άσε με ρε Νικολάκη και ακόμα δεν ήπια καφέ.

Αυτό πάντως που πρόσεξα στην τελευταία δημοσκόπηση, είναι πως το 45% των ερωτηθέντων, δήλωσε πως ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ «ΑΡΧΗΓΟΥΣ».

Τώρα, ΠΩΣ μαγειρευτήκαν και γιατί τα νούμερα, εξήγησε το μου εσύ Νικολάκη που είσαι μέσα στα πράγματα.



Βασίλης Τσούγκαρης

tsougarisgnomi@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: