Tα δημοσιευμένα άρθρα εκφράζουν τις προσωπικές θέσεις και αντιλήψεις των συντακτών τους και δεν αποτελούν την επίσημη θέση του παρόντος Ιστολογίου.
Δημοσιεύματα με απρεπείς λέξεις ή εκφράσεις δεν δημοσιεύονται και ανάλογα σχόλια διαγράφονται χωρίς την παραμικρή πρόθεση λογοκρισίας.



Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

ΥΓΕΙΑ ΚΕΠΑ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ

Και ενώ βλέπουμε τα κόμματα να παίζουν τα παιχνίδια τους, να
κάνουν κάθε τι προκειμένου να εξασφαλίσουν την εξουσία, τις ψήφους από τα …. «πρόβατα» που τα ψήφιζαν χρόνια ολόκληρα, η ΔΙΑΛΥΣΗ σε... ΟΛΑ συνεχίζεται κανονικά, ιδιαίτερα στον τομέα της υγείας, τον οποίο οι κατά καιρούς «αρμόδιοι» σε συνεργασία με διάφορα άλλα ΚΟΡΑΚΙΑ τον κατάντησαν ΜΗΔΕΝΙΚΟ.

Δε θα γράψω για τις καταγγελίες συνδικαλιστών και τη φαγωμάρα τους με τους αρμοδίους υπουργούς, τα έχουμε πει αμέτρητες φορές, οπότε σήμερα θα το αφήσω στην άκρη.

Θα αναφερθώ σε μαρτυρίες – καταγγελίες ασθενών, τις οποίες μπορεί ο καθένας να βρει σερφάροντας στο διαδίκτυο, ΠΑΝΤΑ ΕΠΩΝΥΜΕΣ, μόνο που κανείς δεν δίνει σημασία, γιατί Συνέλληνες, τα… «ζόρια» των πολιτικών είναι άλλα, είναι τα ποσοστά τους, και όχι οι κόποι του κοσμάκη που πήγαν στο βρόντο, που γέμισαν τσέπες, που….

Ο όρος «ασφαλισμένος» στην Ελλάδα, τα τελευταία χρόνια είναι το χειρότερο «ανέκδοτο» που μπορεί να ειπωθεί….

Η όποια «ασφάλεια» για την οποία κάποιος μπορεί να κάνει λόγο, πάει περίπατο μόλις αντικρύσει τις εικόνες που παρουσιάζουν τα Δημόσια Νοσοκομεία, τα οποία θα φτάσουν στο σημείο να πηγαίνει κάποιος ΟΧΙ για να γίνει καλά, αλλά για να μας στέλνει χαιρετίσματα από τον άλλο κόσμο.

Ο εφιάλτης των περικοπών και των «φαγοποτιών», ΞΕΓΥΜΝΩΣΕ το Εθνικό Σύστημα Υγείας.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΝΕΤΕ ΒΑΣΗ ΣΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ.

Σήμερα δεν μιλάμε άπλα για ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ….

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΑΝ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ.

Ένα κομμάτι της υγείας μας, είναι και τα Κέντρα Πιστοποίησης Αναπηριών, στα οποία, (όχι όλα ευτυχώς) οι Ανάπηροι και οι Χρόνια Πάσχοντες στενάζουν, γιατί το… «κράτος» ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ, ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΕΙ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΤΑ ΕΥΡΩ ΤΩΝ «ΠΑΡΟΧΩΝ» ΠΡΟΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ.

ΚΑΝΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΣΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΟΥΝ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ (ευτυχώς) ΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑΤΡΩΝ ΠΟΥ ΑΝΕΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑΣ.

ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ οι καταγγελίες ασθενών και συγγενών τους που βίωσαν τέτοιες καταστάσεις, ΣΚΟΠΙΜΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ κλπ.

ΕΝΑ από τα πολλά ΠΡΟΣΦΑΤΑ παραδείγματα, και το παρακάτω.

«ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΙΚΑ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ 181. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΑΙ Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΟΝΟΥ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΙΩΣΑ ΤΟΣΟ ΑΠΑΙΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΜΕ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ ΚΑΙ ΡΕΥΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΕΝΩ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΛΟΓΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΕΙΔΑΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ ΕΝΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΙΣ ΑΠΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΟΡΟΙΔΟ ΞΑΝΑΕΛΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!!!!!!!!!ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΑΠΛΑ ΜΟΝΟ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΘΥΜΟΣ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!»

Τι μπορεί να πει κάποιος για να δώσει κουράγιο στην πιο πάνω ασθενή; Σε ΟΛΟΥΣ τους ασθενείς που βίωσαν και βιώνουν παρόμοιες καταστάσεις;

Τα είπαμε πολλές φορές για τα ΚΕΠΑ, και τα ΒΡΩΜΙΚΑ παιχνίδια που παίζονται εκεί, έγραψα πολλές φορές για την κατάσταση που αντίκρισα ο ίδιος σε Νοσοκομεία, όπου ασθενείς έφερναν οι ίδιοι τις αγωγές τους , γιατί το φαρμακείο του νοσοκομείου ήταν ΑΔΕΙΟ, για πατέρα που είχε το παιδί του στα «επείγοντα» Νοσοκομείου και έτρεχε ΕΞΩ να αγοράσει από φαρμακείο ΓΑΖΕΣ, και πολλά άλλα, τα είπαμε πολλές φορές, και θα συνεχίσουμε να τα λέμε, να χαλάμε τα … «παιχνίδια των αρμοδίων» σε βάρος της ζωής μας…

ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ είναι τα μόνα συναισθήματα μας, γιατί Συνέλληνες, όπως τα έκαναν, η ΜΟΝΗ περίπτωση να γίνουμε καλά έτσι και αρρωστήσουμε, είναι να έχουμε να πληρώσουμε τους ιδιώτες.

Το ΜΟΝΟ σίγουρο είναι πως τα ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ στην υγεία ΗΡΘΑΝ εδω και θα κρατήσουν πολύ.

Θα επανέλθω.



Βασίλης Τσούγκαρης

tsougarisgnomi@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: