Tα δημοσιευμένα άρθρα εκφράζουν τις προσωπικές θέσεις και αντιλήψεις των συντακτών τους και δεν αποτελούν την επίσημη θέση του παρόντος Ιστολογίου.
Δημοσιεύματα με απρεπείς λέξεις ή εκφράσεις δεν δημοσιεύονται και ανάλογα σχόλια διαγράφονται χωρίς την παραμικρή πρόθεση λογοκρισίας.



Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

Συνεχίζεται η βίαιη συμπεριφορά από εργαζόμενους του Ο.Α.Σ.Θ.?

Εχθές λάβαμε ένα μήνυμα στη σελίδα μας στο facebook που ανέφερε για ένα ακόμη περιστατικό βίαιης συμπεριφοράς από εργαζόμενο του ΟΑΣΘ.

Το μήνυμα αυτό έλεγε πως εχθές:
(10/10/16) και ώρα 14:40 στο λεωφορείο 28 με κωδικό 483  στην στάση Αντιγονιδων όταν μπήκε μέσα ένας νεαρός που διαμαρτυρήθηκε για την κατάσταση που επικρατούσε μέσα στο αστικό, ο οδηγός σηκώθηκε από τη θέση του τον έσπρωξε βίαια και τον έριξε έξω από το αστικό...

Εμείς επικοινωνήσαμε με τον ΟΑΣΘ και ρωτήσαμε αν το περιστατικό αυτό ισχύει και αν ισχύει πως σκοπεύει να το αντιμετωπίσει ο ΟΑΣΘ.
Φυσικά δεν έχουμε την αυταπάτη ότι ο ΟΑΣΘ θα έμπαινε στον κόπο να μας απαντήσει για αυτό και τον ενημερώσαμε ότι την απάντηση του ή την άρνηση απάντησης του θα την δημοσιεύαμε και αυτό κάνουμε τώρα.

Όπως όλα δείχνουν οι εργαζόμενοι όσο θα παραμένουν απλήρωτοι θα γίνονται όλο και πιο βίαιοι απέναντι στους επιβάτες και δυστυχώς αυτή η νοσηρή κατάσταση που επικρατεί στην αστική  συγκοινωνία   της Θεσσαλονίκης θα συνεχίζεται για πολύ καιρό ακόμα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: