Tα δημοσιευμένα άρθρα εκφράζουν τις προσωπικές θέσεις και αντιλήψεις των συντακτών τους και δεν αποτελούν την επίσημη θέση του παρόντος Ιστολογίου.
Δημοσιεύματα με απρεπείς λέξεις ή εκφράσεις δεν δημοσιεύονται και ανάλογα σχόλια διαγράφονται χωρίς την παραμικρή πρόθεση λογοκρισίας.Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2016

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων 19/10/2016

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: " Εκτός ελέγχου!"
Η εφημερίδα γράφει ότι: " Καρατομήθηκε η γεν. γραμματέας Κοινοτικών Πόρων επειδή κατηγόρησε την αν. υπουργό Εργασίας για "κακοδιαχείριση και περίεργες αναθέσεις". Εκρήξεις στην κυβέρνηση! Κάθε...
ημέρα και χειρότερα".

ΕΘΝΟΣ: " Πτωχεύσεις εξπρές με δεύτερη ευκαιρία"
Η εφημερίδα σημειώνει: "Οριστική απαλλαγή από τα χρέη εντός διετίας και δυνατότητα επιχειρηματικης επανεκκίνησης. Εξονυχιστικοί έλεγχοι από το ΣΔΟΕ για να μπλοκάρουν οι δόλιες πτωχεύσεις. Φαστ-τρακ διαδικασίες για τη διάσωση επιχειρήσεων με "κούρεμα" οφειλών"

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Η Δικαιοσύνη δεν... εκβιάζεται"
Η εφημερίδα γράφει ότι: " Η διάσκεψη του Συμβουλίου της Επικρατείας: Με ψήφους 16-9 ανέτρεψε τη γνώμη του εισηγητή και έκρινε παραδεκτές τις προσφυγές των σταθμών. Σφοδρή επίθεση των Ένωσης Δικαστών για "μεθόδους" σπίλωσης που μετέρχονται φασιστικά καθεστώτα" μετά την "επίθεση" κατά ανώτατου δικαστή"

ΕΣΤΙΑ: "Απελύθη δημόσιος υπάλληλος
Η εφημερίδα τονίζει ότι: "Το Αθηναϊκό -Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων είναι μια ανώνυμη εταιρεία του Δημοσίου, με κύρια αποστολή την "συλλογή, επεξεργασία, αξιολόγηση κια πώληση" ειδήσεων και φωτογραφιών.Μια λανθασμένη απόδοσις των λεγομένων του Ταγίπ Ερντογάν στο ρεπορτάζ του ανταποκριτή του στην Άγκυρα αποτέλεσε την αιτία για την απόλυσή του.

Η ΑΥΓΗ: " Ουαί υμίν. Φαρισαίοι κομισταί"
Η εφημερίδα γράφει ότι "Εκπρόσωποι του χρεοκοπημένου συστήματος διαπλοκής επιτίθενται σε κυβέρνηση και "Αυγή", με απώτερο στόχο τη χειραγώγηση του ΣτΕ και τον νόμο για την αδειοδότηση των τηλεοπτικών καναλιών"

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: " ΑναΣτΕνάρια"Η εφημερίδα γράφει ότι: " Ύστερα από θυελλώδη συνεδρίαση το Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο έκανε αποδεκτές τις προσφυγές των καναλιών με ψήφουν 16-9. Οι δικαστές θα μπουν το αμέσως επόμενο διάστημα στην ουσία, εξέτάζοντας τη συνταγματικότητα του νόμου για τις τηλεοπτικές άδειες"

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝH : "Έρχεται στην Αθήνα τον Νοέμβριο ο Ομπάμα"
Σύμφωνα με την εφημερίδα : " Την Ελλάδα θα επισκεφθεί στα μέσα Νοεμβρίου ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, στο πλαίσιο περιοδείας του στην Ευρώπη, ενόψει της ολοκλήρωσης της θητείας του, τον επόμενο Ιανουάριο"

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: "Το ΚΚΕ έφερε στη Βουλή την πρόταση των συνδικάτων"
Σύμφωνα με την εφημερίδα : "Την πρόταση νόμου για τις Συλλογικές Συμβάσεις, που συντάχθηκε με πρωτοβουλία Ομοσπονδιών και Εργατικών Κέντρων και συνυπογράφεται έως τώρα από 513 συνδικαλιστικές οργανώσεις, κατέθεσε χθες στη Βουλή η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ, ανταποκρινόμενη στο αίτημά τους"

ΤΑ ΝΕΑ: " Εκβιασμό Καταγγέλλουν οι Δικαστές"
Η εφημερίδα σημειώνει ότι: " "Η ιδιωτική ζωή ενός ανθρώπου, δικαστή εγνωσμένου κύρους, υποκλέπτεται, διαστρέφεται και προσφέρεται βορά στον καραδοκούντα κίτρινο Τύπο και το μέρος της κοινής γνώμης που διαμορφώνεται από αυτόν, φαινόμενο άκρως νοσηρό που συνδέεται με μεθόδους που μετέρχονται φασιστικά καθεστώτα"

Kontra News: " Ο Αλέξης φέρνει τον Ομπάμα στην Αθήνα για το χρέος"
Σύμφωνα με την εφημερίδα: " Τον αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα επιστράτευσε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, για να βοηθήσει στη μάχη που δίνει η χώρα μας για τη δραστική μείωση του δημόσιου χρέους, που είναι απαραίτητη προϋπόθεση να σταματήσει ο φαύλος κύκλος της ύφεσης, που προκάλεσαν τα εφιαλτικά μνημόνια και οι καταστροφικές συνταγές των ξένων τοκογλύφων"


Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: " Εκτός εργασίας 21.400 κάτοχοι μεταπτυχιακού"
Η εφημερίδα τονίζει ότι: "Η κατάσταση που βιώνουν στα χρόνια της κρίσης οι άνεργοι ή οι υποαπασχολούμενοι εργαζόμενοι που είναι κάτοχοι μεταπτυχιακού τίτλου ή διδακτορικού αποτελεί αναμφίβολα μία από τις πιο χαρακτηριστικές εκδοχές των επιπτώσεων της οικονομικής κρίσης"

ΗΜΕΡΗΣΙΑ : "Πτωχεύσεις-εξπρές"
Σύμφωνα με την εφημερίδα : "Μεγάλες ανατροπές στη διαδικασία πτώχευσης μικρών και μεγάλων επιχειρήσεων δίνει ο νέος Κώδικας που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση".

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: